Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 3 - DRM nélkül

Nem fog online másolásvédelmet tartalmazni a harmadik rész.

2009.04.01. 18:25 | szerző: Retee | kategória: Játék

Továbbra sem örvend túl nagy megbecsülésnek a DRM nevezetű másolásvédelem, melynek alapfeltétele, hogy a játékot megvásárló felhasználónk a neten aktiválja a korongot. Ami ugyan logikus, csakhogy időnként az igazi vásárlókat is képes megtréfálni. Ettől függetlenül egyre több játék használja ezt a megoldást, még akkor is, ha a tapasztalatok szerint egyelőre nem túl nehéz megkerülni a netes aktiválás problémáját. Az Electronic Arts azonban most bejelentette, hogy a júniusban érkező The Sims 3 nem fog DRM védelemmel rendelkezni, így csak egy egyszerű "product key" szükséges elindításához. A kiadó kommentje szerint minél kevesebb vásárlónak akarnak nehéz perceket szerezni az esetleges DRM bugokkal, ezért most nem kívánják az online védelmet erőltetni. ■

The Sims 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims 3

hozzászólások (24)

tibi6893
tibi6893 2009.04.03. 13:29
Lehet(és ez sokszor előfordul...), de sajna amikor a WoW-ot oltják, akkor a többség idióta és ki se próbálta csak úgy a levegőbe(de a poén hogy egyik warcraft játékkal játszott, csak leszólja mert hát crysis után nincs más játék).
Én sajnos 1x, egy kedves barátom jóvoltából 5 percig élvezhettem a sims nyújtotta lehetőségeket, és egyszerűen elborzasztott
Ráadásul akkor még nem bontakozott ki ez a kiegészitősdi, az csak később....
Player47
Player47 2009.04.03. 14:11
Látod neked milyen rosszul esik ha valaki fikázza a wow-ot? Én sose játszottam vele, nem is érdekel, de mégsem megyek a wow tpoicba hogy jaj már megint egy ujabb kieg...meg pénzlenyúlós netes sz*r... nem érdekel, nem játszok vele, nem is foglakozok vele. Kész.
razak
razak 2009.04.03. 14:18
"Az a játék egy nagy rakás szar és mindenki retardált idióta aki játszik vele"
Pontosan ez szúrja a szememet főleg,hogy a húgom is játszik vele így magamra veszem és pl. egy Crysisben sem látok több értelmet mint egy Sims-ben mégsem láttam egy Simsest sem lemilitarista alienvadászosozni a topikban résztvevőket.
Mellesleg kezdetetk óta nyomom a WoW-ot és nem tudok a pvp hatása alól szabadulni annyira élvezem mégis ,ha azt nézem és lesarkítom idióta módon is csak egy virtuális öltöztetőbaba amolyan G.I Joe.főként fiúknak.:-D

Az EA üzletpolitikája(nagy része legalábbis)és ez a rendszer ahogyan lehúzzák apró változtatásokkal az utolsó bőrt is erről a törzsközönségről az már más tészta és azt én sem tartom helyesnek és köbvetendőnek.
tibi6893
tibi6893 2009.04.03. 14:22
Tökm1 hogy jöttél-e a WoW topikba, itt leoltottad szóval...... és te bevallod hogy ki se próbáltad(és ez a kurvanagy baj...).
Aztán, a WoW kiegekből össz-vissz 2 van, és ezekben nem csak pár új tárgy van mint a simsben.Az eddigi dolgok mellett rengeteg új helyszín,tárgy,küldetés jön, és tovább halad a történet nem beszélve a játékelemekről, és lehetőségekről.
Sajna amíg nem próbálod ki nem értheted.


Multis játék mindig jobb, sokkal jobb móka mint egyedül a gép ellen....
tricsi25
tricsi25 2009.04.03. 16:19
Én csak a Sims 2-vel játszottam és engem igazán nem tudott lekötni. Pedig az elején még érdekes volt hisz ilyen stílusú játékal nem igazán játszottam még de valahogy aztán elmennt a kedvem a játéktól, olyan monoton lett. Nálam egy olyan erős közepes a játék hisz hangulata van de nekem egy idő után ez a hangulat el laposodik.

És az előbb leírtak miatt nem is igazán hozott lázba a hír hogy lesz Sims 3, de esetleg ha majd lejebb megy az ára akkor lehet hogy megveszem.
ajánlott olvasnivaló