Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Juarez: Bound in Blood MP videók

Három videó a többjátékos részről.

2009.05.20. 02:09 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent három videó a készülő western akciójáték, a Call of Juarez: Bound in Blood többjátékos részéről. Mindegyik videó más-más részletre koncentrál, így egész átfogó képet ad a lehetőségekről. ■

Call of Juarez: Bound in Blood
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Juarez: Bound in Blood

hozzászólások (2)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.05.20. 09:40
észrevételeim:
-le lehet lőni a lovakat, végre, talán rájöttek, hogy az agyvelőkiloccsantós játékokban nem menő az állat/civil védelem (remélem a civileket is le lehet puffogtatni végre!), hiszen ez a könyörtelen vadnyugat!
-"xxx have been killed by you" felirat a képernyő közepén, ha kinyírunk valakit... no commentet is mondhatnék, de azért van hozzáfűzni valóm, hátha valakinek nem esik le, hogy ilyet 2009-ben csinálni mekkora lámaság, látszik, hogy egy komolyabb multis játékuk sem volt még a fejlesztőknek... mi a francnak a képernyő közepére kivetíteni, miközben jön másik ellenfél és csak zavar a látásban? abszolút gagyi kategória.
-utóbbihoz kapcsolódóan a képernyő jobb közepén kiírt ki-kit ölt meg feliratok: felette meg ott egy csillag, ami nem jó semmire, lehet, hogy jelent valamit, de kurvára nem változó, dinamikus cucc, oda, a jobb felső sarokba nem fért volna el a csillag helyett ez a szöveghalmaz? újabb fail.
-vadnyugati játékhoz képest nekem ez a nagy rohangálás, fel-alá futkosás, halomra ölés nem jön be, nagyon illúzió romboló, a vadnyugat nem volt egy nagy populációnak otthont adó hely, inkább elszórtan volt egy-egy család, vagy városokban több, de ez így nekem megintcsak nem jön be (mármint az alapötlet sem, hogy ilyen környezetben multi)
-a dinamit hatástalanítása... jó-jó, kell a kis idő, más játékokban is kis ideig eltart, mire disarmolnak egy bombát, de ááá ez egy dinamit bakker, benyálazod az ujjad azt megfogod a kanócot... mind1, nem akkora baj.
-gyönyörű grafika, ez biztosan meg fog fogni megint, azok a téglalépcsők meg épületek beszarás jól néznek ki!

hát én biztos nem a multi miatt fogom szeretni, ha egyáltalán játszok a multival ezek után, de a single kötelező lesz!
ShuleyvA
ShuleyvA 2009.05.20. 19:29
Egyetértek. Főleg a dinamitos dologgal.. egy kis fantázia, könyörgöm hát :D
Ezt a játékot nem a multi miatt fogjuk szeretni.
ajánlott olvasnivaló