Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csúszik a Mafia 2

Akár 2010-re is átcsúszhat a folytatás.

2009.05.27. 18:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Míg a BioShock kapcsán jó híreket közölt velünk a Take 2, addig sajnos egy másik nagy névnél kapunk egy picit a sötét oldal ajándékából is: csúszni fog a Mafia 2. Eredetileg a Take 2 október 31-ig kívánta boltoka küldeni az év talán legjobban várt akciójátékát, ám azzal az indokkal, hogy a fejlesztőknek több idő szükséges ahhoz, hogy minden ott legyen a folytatásban, ami kell, végül átrakták a következő üzleti évre. Ez konkrétan annyit jelent, hogy az új dátum valamikor november 1 és a következő év április 1-je közé esik, így lehetséges, hogy csak 2010-ben fogunk egy maffiózó bőrébe bújni. ■

Mafia II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia II

hozzászólások (15)

Gump
Gump 2009.05.29. 09:57
Bár nekem a mai napig talán a kedvenc játékom a Mafia, de azt mondani anélkül, hogy játszottál volna a még meg sem jelent Mafia 2-vel (nem tudom, hogy a GTA IV-gyel játszottál-e), hogy a GTA szarabb elég erős. Nem bírom én sem, amikor pénzügyi dolgok miatt tologatnak megjelenéseket, viszont a kiadó részéről ez teljesen érthető. Ha egyszerre jelenik meg, lehet, hogy többen csak az egyiket vennék, ha van közte idő, akkor lehet, hogy mindkettőt. Gondolom én.
Lacko
Lacko 2009.05.29. 10:05
Igazad van. Elnézést kérek! Elragadott az indulat, hogy ilyen hülyeség miatt kell újabb egy évet várni. ;)
balays82
balays82 2009.05.29. 10:24
Nyilván jogos a felháborodása mindenkinek, aki régóta várja már a játékot (megjegyzem, egy éves csúszásról azért nincs szó). Ugyanakkor - ahogyan Gump is írta - a kiadó szemével nézve teljesen érthető a lépés, főleg mert a legutóbbi pénzügyi jelentés szerint veszteséges a cég, jóformán a The Lost and Damned DLC és a DS-re kiadott GTA: Chinatown Wars termeli egyedül a bevételt. Az újabb DLC (The Ballad of Gay Tony) egészen biztosan milliós eladásokat fog produkálni, nyilván ezt részesítik előnyben, a Mafia folytatásával szemben, aminek az első része - bár valóban zseniális játék - konzolon nem aratott éppen osztatlan sikert. PC-n igen, de az egyértelmű, hogy erre alapozva ma már nem lehet garantálni a második rész sikerét.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.05.29. 11:20
dehát ezt ki mondta? ez max pletyka, nem? valószínű, hogy még tökéletesítik, azért csúszik, nem más miatt. ennyi. egy pletykán/feltételezésen miért kell így felhúzni magad?
Lacko
Lacko 2009.05.29. 11:29
Nekünk annak idején ezt mondták Csernobilról is: csak pletyka... :)
ajánlott olvasnivaló