Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Michael Jackson - emlékezzünk játékokkal

A poplegenda főszereplésével játékok is készültek a múltban. Videók, letöltés.

2009.06.26. 12:37 | szerző: Retee | kategória: Játék

Tegnap éjjel kürtölték világgá a szomorú hírt, hogy elhunyt Michael Jackson, a világ egyik legismertebb énekese, akit ugyan lehetett szeretni és utálni is, de azért mégiscsak korunk egyik leghíresebb ikonja volt. A zene mellett pedig filmekben, és ehhez kapcsolódóan játékokban is szerepelt, hisz a Moonwalker című zenés darabot elkészítették a Sega konzoljára is - az akkoriban szokásos szórakoztató, és vicces játékmenettel, és persze Jacko legismertebb számaival. S bár készült C64-re és Amigára is egy-egy játék (második videó), ezek mára azért grafikailag már nagyon megkoptak, na meg más tekintetben is elmaradnak a Segás verziótól (első videó), így inkább ezt ajánlanák letöltésre.
A játék elindítása pofonegyszerű: indítjuk a gens.exe-t (Xp kompatibilis), majd az Options menü Joypads (Player 1, Redefine Keys) részénél beállítjuk az irányítást. Ha ez kész, akkor a File menü Open ROM pontnál beolvastatjuk a Roms mappában lévő file-t, és indulhat a játék. Esetleg végezetül lőjük be a grafikánál a Strechtet és a VSync-t is.Michael Jackson: Moonwalker
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Michael Jackson: Moonwalker

hozzászólások (3)

Sturmgewehr
Sturmgewehr 2009.06.26. 13:29
Heh, ezzel emulátorral játszottam is tavaly. El lehet vele szórakozni.
AVGN videót is készített róla.
Drukala
Drukala 2009.06.26. 20:00
Nem gondoltam volna, amikor az AVGN-t néztem, hogy játszani fogom valaha és pont ilyen alkalomból :(
Aryx
Aryx 2009.06.26. 23:39
Húúú, ez a játék totál kész. :)) Kár, hogy a 2. pályán feldobom a pacskert, öreg vagyok már ezekhez a reflex cséjmpjönsipekhez.
ajánlott olvasnivaló