Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7: heti összefoglaló

Ajánlott olvasnivaló a hét terméséből.

2009.10.04. 13:42 | szerző: Dino | kategória: Dome

Sűrű hetünk volt cikkek terén, gyakorlatilag minden napra jutott valami, nézzük közülük a fontosabbakat. A Raven egy mérsékelten jó játékot dobott össze Wolfenstein címmel, mely a nemzetközi eladásokat nézve nem is szerepelt valami fényesen: a PS3 és X360 platformokon mindössze 400 ezret sikerült eladni belőle másfél hónap alatt. Megjelent a hónap végén érkező Forza Motorsport 3 demója, Dauby gyorsan ki is vesézte az X360-exkluzív játék próbaváltozatát. Bár a hazai forgalmazóhoz még nem érkezett meg, de a Steamen már megvásárolható az új Red Faction játék, a Red Faction Guerrilla, melyben ismét óriási pusztítási lehetőségeket kapunk a GeoMod 2 engine-nek köszönhetően. A PS3 tulajok nagy része bizonyára kíváncsian várja Nathan Drake kalandjainak folytatását, a hónap közepére érkezik is az Uncharted 2: Among Thieves.
A FIFA 10 megjelenésének alkalmából a Fradi és az Újpest focistái csaptak össze virtuálisan is (az eseményről fotóriportot közöltünk), letölthető lett a Left 4 Dead első DLC-je, a Crash Course, és a játék jövő heti hazai megjelenése előtt még letölthetővé vált a Risen demója. Végül arról se feledkezzünk meg, hogy elindult a Hello Kitty Online! ;-)
Shopunkban jelenleg a Multimédia Holding kiadó egyes játékai vannak akcióban, akár 43% kedvezménnyel. Néhány tipp: Fallout 3 5990 forintért (magyar feliratokkal), Grand Theft Auto IV 7990 forintos áron, Men of War és Saints Row 2 5990-ért.
A Symantec felhívta figyelmünket, hogy a Twitteren és más oldalakon használt URL-rövidítők potenciális veszélyt jelenthetnek, hiszen tökéletesen álcázzák a valódi oldal címét, az alábbi video azonban egész más jellegű veszélyeit mutatja be a Twitter 140 karakteres korlátozásának. ■

hozzászólások (2)

Pyrogate
Pyrogate 2009.10.04. 21:22
LOL:D
Falusi
Falusi 2009.10.04. 21:31
Másolás - beillesztés.:-)
ajánlott olvasnivaló