Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ECTS 2001

Battle Realms

2001.09.02. 21:51 | Madrac | kategória: ECTS 2001

Hét év száműzetés után Kenji hazatér háborúk dúlta szülőföldjére. De hogy a Sárkány Klán élén felszabadítja-e a földet, vagy mint ahogy apjának a Kígyó Klánja tette megpróbálja meghódítani az országot? Ez mind a játékoson áll az ő döntései szabják meg, hogy épp szövetséges vagy ádáz ellenfél lesz a baljóslatú Lótusz Klán vagy a nemes Farkas Klán.
A fantasy stratégia, melyet a Liquid Entertainment fejleszt, egy modern 3D-s motorral felszerelt a nyersanyagrendszert és a részletes csatarendszer jól kihasználó program lesz. A felelhető négy klán mind saját jegyekkel és speciális egységekkel rendelkezik. A 3D-s motornak hála szemet gyönyörködtető grafikában lesz részünk mind békében mind háborúban. Ezt segíti elő a szinte élő világ, madarak halak, dolgukra siető emberek, minden a helyén lesz a játék során.
A játék hosszára sem lesz majd panasz, a két küldetéssorozat alatt 36 pályát kell teljesítenünk, de megküzdhetünk a többi játékossal az interneten keresztül is. Ötvenféle egység és negyvenféle épület segít mindenkit a saját, egyedi stratégia kialakításában. Tizennyolc Zen mester látja el a hős szerepét a játékban. Mindegyikük más és más képzetségekkel és extrákkal rendelkezik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Battle Realms
Battle RealmsBattle RealmsBattle RealmsBattle RealmsBattle RealmsBattle Realms
Battle Realms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battle Realms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló