Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed 2 - nem lesz demo

A második részhez sem adnak ki demót.

2009.11.02. 08:18 | szerző: Retee | kategória: Játék

Sajnos idén már senkit sem fogunk lesből legyilkolni, hisz a UbiSoft a jövő év elejére csúsztatta az Assassin's Creed 2 megjelenését. Ráadásul még az ismerkedés örömét is elveszik tőlünk - a francia kiadó ugyanis bejelentette, ahogy az első résznél, most sem terveznek demót kiadni - sem a megjelenés előtt, sem utána. ■

Assassin's Creed 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed 2

hozzászólások (5)

Indigo
Indigo 2009.11.02. 11:58
Miért terveznének? Valószínűleg csak rontana az eladásokon...
Pangloss
Pangloss 2009.11.02. 13:50
Ha az ember könyvet vesz, belelapoz, elolvassa a fülszöveget. Ha billentyűzetet, kenyérpirítót vesz, kibontatja, megnézi stb.
A szoftver esetében a demo helyettesíti mindezt. Letöltöm, kipróbálom. Ha tetszik, és kíváncsi vagyok a teljes változatra, akkor megveszem a szoftvert.

A demo egy szolgáltatás is a kiadó részéről, ezzel próbál kedvet csinálni a játékhoz. Ráadásul sokba nem is kerül, mert lényegében a teljes változat "lerövidítése".
Ha valaki nem ad ki demot, akkor ezzel elveszít néhány lehetséges vásárlót. Persze lehet, hogy gazdaságilag még mindig jól jár, mert ha meg kiadna demot, lehet, hogy egyeseknek végleg elmenne a kedve a játéktól.
Sucee
Sucee 2009.11.02. 14:38
Igazából a megvalósítás is érdekes lenne, mivel ez egy nyitott terű játék... "Lerövidítés" kiesik. GTA sorozatban sem volt demo, ha jól tudom. Ha meg egy olyat adnának ki, amiben percben korlátozzák a játékidőt... Szerintem az elég szar megvalósítás.

(Mondjuk egy ideig még az is fun lenne)
richy25
richy25 2009.11.04. 16:56
ez hülye kifogás lenne... egyszerűen lehatárolják a bejárható területet egy kis részre, és meg van oldva.
Az h nem adnak ki demot sokakban kétséget ébreszt, hogy mégis milyen maga a játék... bár épeszű ember sztem kipróbálja vmilyen módon (ha nincs demo akkor warez) mielőtt megvenné.
davkar9
davkar9 2009.11.04. 19:25
Mit izgultok, úgyis lesz majd "demó" február végén, úgy mint az első résznél.;-) Itt majd Firenze előtt dob ki a játékból.:-D
ajánlott olvasnivaló