25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Hamarosan a mozikban az Alkonyat folytatása

A New Moont november 20-tól vetítik a hazai mozik.

Írta: Retee 42 hozzászólás

Az Alkonyat sikere után visszatér a filmvászonra Edward, a majd´ százéves vámpír és Bella, a szerelmes diáklány az Alkonyat - Újhold című filmben. A produkcióban Bella és a vámpírok mellett ezúttal a vérfarkasok is főszerepet kapnak. A történet központi eleme a vérfarkasok és a vámpírok közti konfliktus, ami elsősorban Bella legjobb barátja, a vérfarkas Jacob Black és szerelme, a vámpír Edward Cullen között élesedik ki. A vámpírok ősi ellenségei, a Quileute törzs tagjai egy ősi legenda szerint a farkasoktól származnak. Ha bárki vagy bármi veszélyezteti territóriumukat, a Quileute indiánok vérfarkasokká változnak, és mindent megtesznek törzsük védelmének érdekében. A történet érdekessége, hogy a falkatagok mindegyike valamilyen indián törzs leszármazottja a való életben is.
Az Alkonyat – Újhold című filmet november 20-tól vetítik a hazai mozik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

McCl@ne
McCl@ne [13401]
Kérdezd meg tőlük, hogy látták-e az Angyalok városát.
Amúgy én is szeretem a romantikus filmeket, méghozzá nagyon. De ez ettől még egy kalap szar.
Germinator
Germinator [29825]
Hát, több személyes véleményt meghallgatva valami olyasmiről lehet szó, hogy a vámpír-ember közötti szerelemben benne van ez, hogy az egyik feláldozza a saját "származását" azért, hogy a szeretett nővel legyen, tudod, gyakorlatilag Rómeó és Júlia alapsztori, és ez nagyon nagy hatással van a lányokra, igaz, nem tudom, hogy miért ekkorával. Mert ennyi erővel tényleg az lehetne, hogy a lányok százezrével csődülnek be a Nemzetibe egy klasszikus Shakespeare-feldolgozásra, de mégsem ez történik:-D
McCl@ne
McCl@ne [13401]
Na, végigverekedtem magam a topikon, és...

Ez egy baromság.
Mármint egyáltalán a világon semmi bajom nincs azzal, ha a megcélzott korosztály beömlik a mozikba egy vámpíros-romantikus filmre és ezzel megdöntik a TDK -amúgy teljesen kiérdemelt- rekordjait.
De.
A probléma nem ez. A probléma az, hogy ezek szar filmek, szar színészekkel és szar történettel. Nem szerintem, hanem nagyon sokak szerint. És igazából ellentábor sincs, ha csak asas -csakazértis- véleményét nem számítjuk annak... (és nem számítjuk)
Ugyanis a jelzett korosztály véleménye a filmről: "húúú, milyen helyes pasik vannak benne!!!" és ennyi. Az elmúlt néhány hétben több, a filmmel kapcsolatos riport is volt a tévében: Mokka, Reggeli, hasonló kaliberű csodák, de a lényeg, hogy mind tanulságos volt! A megkérdezettek két táborra oszlottak: az egyik természetesen imádta a filmet, azonban amikor annak erényeiről kérdezték, az kimerült valami Jacob nevű tag felsőtestébenl... és most nem túlzok!
Míg a másik tábor, szinte értetlenkedve próbálta elmagyarázni, hogy ez az egész tényleg egy kalap szar és könyörgom, ébresztőőőő!!!:-((

Persze, menjenek a 12-16 éves lányok romantikus filmekre, sőt, inkább csak arra menjenek! És igen, fogják meg őket egy helyes pasival, akiért rajonghatnak, mert - és ebben asasnak maximálisan igaza van! - ez így normális! De legyen mellette tartalom.
Nyilván nem a Szív hídjait fogják imádni, amiben a szereplők átlagéletkora 80 év, de mondjuk miért nem volt ekkora (mert nagy volt, de közel sem ekkora!) hiszti a Step Up körül pl.? Annak az első részéből nem lett kultuszfilm, holott romantikus, zenés-táncos, stb., és még jó pasi is van benne! Mindez némi tartalommal felvértezve, jó színészi játékkal!
Igaz, nem meztelen férfifelsőkről szólt a film, hanem volt sztorija, és ha ki kellett valamit emelni belőle, akkor szerintem 10 kislányból 9-nél nem hangzott volna el a "szexi" szó a véleményben...

Szerintem is szomorú ez az egész.
ey12
ey12 [54]
Kíváncsi vagyok a filmre, lassan el kellene jutnom a moziba ...
lalikiraaly
lalikiraaly [32]
Egyik ismerősöm volt a éjszakai vetítésen, és 20 éves fejjel fiatalnak érezte ott magát.. :-D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (42 db)