Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GTA IV - új patch

PC-re is bejelentik az Xbox 360-as DLC-ket?

2009.11.11. 09:55 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Grand Theft Auto IV - szokás szerint - szép sikereket ért el világszerte - mind az eladások, mind a kritikák tekintetében. A Rockstaros srácok pedig azóta is lelkesen fejlesztenek, néha egy kiegészítőt, néha pedig egy patchet. Utóbbi kapcsán - a sorszám ellenére - már az ötödik frissítésről beszélhetünk, mely minden verzióval kompatibilis, és elsősorban a multiplayer rész hibáit hivatott javítani.
Más téma, és sajnos egyelőre még nem biztos: a hivatalos fórumokon arról pletykálnak, hogy az eddig kizárólag Xbox 360 alá kiadott DLC-k talán PC-re is elkészülhetnek. S ennek talán akadálya sincs, hisz a Rockstar a múltban azt nyilatkozta, hogy az Xbox 360 lesz az egyetlen konzol, amire az említett digitális kiegészítések megjelennek - ami ugye nem zárja ki a PC-s verziót.

Grand Theft Auto IV
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto IV

hozzászólások (4)

balays82
balays82 2009.11.11. 12:03
Az is alátámasztja a DLC-k megjelenését, hogy ezzel a javítással bekerültek a Games for Windows Live GTAIV achievementjei közé olyanok is, amelyek "TLAD" karaktersorozattal kezdődnek. Vajon ez mire utal, csak nem annak a rövidítése, hogy "The Lost and Damned"?:-)
Bíztam benne, hogy előbb-utóbb PC-re is jönnek a DLC-k, bár az lett volna az igaz, ha a kettő együtt dobozos formában jön ki, hasonlóan, mint az Xbox esetében. Persze, lehet, hogy valamikor ez is megtörténik, örüljünk annak, ami van.:-)
KisCsirkee
KisCsirkee 2009.11.11. 16:36
Így van! :) Én örülök ennek a DLC-nek is, mivel hoz jó pár új fegyvert, amire a játéknak égető szüksége van! :)
Ryland
Ryland 2009.11.18. 18:13
Felraktam a peccset,erre securom hiba.Remek,mivel eredeti játékról van szó természetesen.Találkozott más is ezzel a hibával?
ajánlott olvasnivaló