Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Alan Wake - gameplay bemutató

Új videó a misztikus hangulatú akciójátékról.

2010.01.12. 16:31 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Microsoft

Alan Wake kapcsán csak egy komoly problémáról beszélhetünk, méghozzá arról, hogy lefújták a PC-s verziót, így jelen állás szerint csak Xbox 360-ra érkezik meg a misztikus hangulatú akciójáték. Persze az nem kizárt, hogy a Remedy és a Microsoft később meggondolják magukat, de az biztos, hogy az idei év elején egyelőre csak konzolos verzióval számolhatunk. Most pedig jöjjön egy rövidke gameplay bemutató: ■

Alan Wake (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alan Wake (Xbox 360)

hozzászólások (5)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.01.12. 21:15
annyira marhajó ötleten alapszik a játék, hogy egyszerűen nem tudok lemondani róla, pedig már vér ciki, amit csinálnak vele.
1: amennyi ideje fejlesztik, más csapat már kettő minőségi játékot lerak az asztalra, ez meg egyre csúnyább lesz...
2: a jó francért nem lehet kihozni pc-re, nagyon kíváncsi lennék arra a hihetetlen okra, ami miatt így döntöttek (PÉNZ BESZÉL, valszeg pont a mikrószoft finanszírozta ezt az ötletet, hogy Boxon rekordokat dönthessenek az eladások, kár, hogy olyan béna a marketing a játék körül, mint egy halott tehén körül a rózsaillat illúziója. konzolon persze még így is jól fog menni a játék, de PC-n ha kijön egyáltalán.... nem tudom.)

majd elfelejtettem, a fejlesztők maguk még szintén jó okot szolgáltatnak arra, hogy ne mondjak le erről a gammáról.
strar
strar 2010.01.13. 03:04
egyetértek. főleg a max payne 1-2 után nagy pofon, hogy nem adják ki pc-re. Épp azon gondolkoztam az előbb, hogy már nem is az a hülye, aki játékra vesz laptopot, hanem az, aki játékra vesz asztali pc-t..
AstorAnt
AstorAnt 2010.01.13. 08:46
Az egész gameplay "címkékkel" együtt alig több mint fél perc, de még így is unalomba fullad:D
Razor03
Razor03 2010.01.13. 21:02
Még jó, hogy pár éve pont az Alan Wake-el demonstrálták a Kentsfield magos Quad procik teljesítményét :D. Neten megtalálod a videót de azt hiszem a játék topikjába is bekerült.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.01.15. 20:59
nem Alan Wake topic lenne ez sem, ha nem kerülne elő ez a téma ;)

én ezt még anno az első hírek kapcsán tudtam meg, úgyhogy nem újdonság. úgy gondolom azonban, hogy ez nem akkora "baki", mert demonstrálni techdemoval szoktak, az, hogy épp ezzel a játékkal tették a kiötlői az ötletnek nem lőttek mellé, hiszen a lényeg megtörtént, az Alan Wake képes volt demonstrálni a 4 mag képességeit és még jól is nézett ki, ahogy működésben látjuk a dolgot. Az meg nem is újdonság, hogy az új konzolokban több magos procik vannak, úgyhogy hiába a PC-s demo, még így sem kell kötelezve érezni magunkat arra, hogy PC-n megkapjuk. én csak azért sírok miatta, mert ha konzolon jön ki, akkor a büdös életben nem fogok vele játszani, se ezért a játékért, se másikért nem szerzek be egy gépet. másik meg, hogy egyszerűen kizártnak tartom, hogy bukás lenne anyagilag kiadni egy ilyen kaliberű játékot. még ha el is basztak közben valamit és mondjuk bugos, vagy szimplán szar, lenne bevétel.
ajánlott olvasnivaló