25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Metro 2033 Launch trailer

Hamarosan a boltokban az FPS.

Írta: Madrac 5 hozzászólás

Március 16-án jelenik meg a Metro 2033 című orosz fejlesztésű FPS, mely egy poszt-apokaliptikus világba visz el bennünket. A felszín lakhatatlan, a túlélők föld alatti járatokba kényszerültek. Hősünk a moszkvai metróhálózatban húzta meg magát sokadmagával, de a kezdetben biztonságos járatok most már egyre több különös eseménynek adnak otthon. Ezeknek a kivizsgálására indulunk útnak, de többet találunk, mint szerettünk volna.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Metro 2033

Platform:

Kiadó: THQ

Megjelenés: 2010. március 19.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
"a Bad Company 2 még talán szebb"

talán? Crysis szintű inkább! néhol gyengébb, de gépigényben sokkal jobb és a CoD bár szerintem kielégíti az igényeket és szép, azért a kettő messze nem egy lapon említendő!
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY [330]
Szerintem nem lesz tucat FPS és most itt nem a grafikai szépségére gondolok.Egy játék szerintem attol is lehet nyerő hogy milyen kidolgozott a története a story.....Pl a MW nekem nagyon bejött és bár a Bad Company 2 még talán szebb mégse jön be annyira mondjuk lehet azért mert az csapatjáték stilusu nem pedig történetet követ mint más játékokban de az meg pont ettől egyedi hogy eltér a többitől.....Igy szerintem ez se lesz egy átlagos FPS.

Amugy én is furcsálltam hogy ez ugyanaz a trailer de mikor megláttam a végén azt a "valamit".......Te jo Isten miez?-futott át az agyamon:):)
Lacee86
Lacee86 [226]
Azért akad olcsóbb módszer is, h kipróbálhasd. :-)
Amúgy sztem tucat FPS lesz, de ne legyen igazam, mert metróalagútba mászkálás jópofa dolog lehet(ne). Majd kiderül.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
az előző trailer is ugyanez volt.

jó lesz, jó lesz, csak most elég sok jó játék jött ki (Bad Company 2, Bioshock 2), nekem pl. nincs erre is pénzem, kíváncsi leszek, külföldön hogyan teljesít eladásokban.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)