Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

EverQuest II Extended Free Adventures

Ide is megérkezik egy F2P modell.

2010.07.28. 14:02 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A SOE bejelentette az EverQuest II Extended Free Adventures-t, az ő ingyenesen játszható megoldásukat. Megmarad a normál havidíjas része a játéknak, sőt az Extended játékosai másik szerverekre kerülnek mindenképp. Komoly limitációk várnak a játékosokra, az utolsó kiegészítővel nem játszhatnak, így például most csak 80 lenne a legmagasabb elérhető szint. Nem választhatnak az összes kasztot és fajt sem, valamint a pénzmennyiséget is limitálnák náluk. Aki szeretné, hogy feloldják ezeket annak ott lesz egy Gold előfizetés 15 dollárért havonta. A rendszer jelenleg még csak az alpha fázisban van, de mivel magát a játékot nem kell fejleszteni, csak a limitációkat kiegyensúlyozni várhatóan hamar letölthető lesz. A pillanatnyi terveket a limitációkra megtekinthetjük a játék honlapján. ■

Everquest II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Everquest II

hozzászólások (6)

JeRo
JeRo 2010.07.28. 20:08
Én is kíváncsi leszek, hogy mennyire fogják korlátozni a free-playereket, a DDO-ban tényleg zseniálisan belőtték azt a "határt", hogy még ingyenesként is lehetett haladni, fejlődni. Ha nem esnének át a ló túloldalára, hogy ingyenesként gyakorlatilag csak gyönyörködhetsz a tájban(pl: Allods online) akkor lehet teszek 1 próbát a játékkal :-D , de engem most jobban érdekel az ősszel érkező Lotro, hogy ott mit hoz ki a rendszerből a Turbine, ami nem mellesleg a DDO fejlesztője is;-)
Madrac
Madrac 2010.07.28. 23:39
Updateltem a hirt egy tablazattal a limitaciokrol. A pillanatnyi formajaban teljesen hasznalhatatlan.
AstorAnt
AstorAnt 2010.07.29. 08:23
Ezt nem gondolhatják komolyan:D A gold és a platinum előfizetéssel rendelkezőknek is meg kell venni a fajokat?Ráadásul ugyanúgy levelcapet kap az is aki havidíjat fizet? Látom a silver lenne az, ami a DDO-ban a premium, de itt azért elég nagy érvágás az hogy limitálják a pénzüket, valamint a broker systemet, és a spelleket.Ezen még keményen finomítaniuk kell, mert ez így elég komoly hátrányokat jelent azok számára is, akik fizetnek a játékért.
Balanses
Balanses 2010.07.29. 14:12
"...hamar a letölthető lesz." Egy kis elírás csúszott a hírbe;-)
Madrac
Madrac 2010.07.29. 14:40
Es a felszereles se lehet jobb, mint treasured, elerheted pl a lvl80at, de nem szerezheted meg az Epic fegyvert? ;)
ajánlott olvasnivaló