25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

LotRO ingyenes tervek

Jövő hónapban indul újra a játék.

Írta: Madrac 3 hozzászólás

Szeptember 10-én indul majd újra a Lord of the Rings Online, méghozzá ingyenes formában. Az alapjáték teljes egészében ingyenesen játszható lesz, ötvenedik szintet érhetjük így el és egy hatalmas területet bejárhatunk. Aki tovább is akar jutni annak ott a LOTRO Store, ahol megveheti a kiegészítőket, folyamatosan megjelenő plusz tartalmat, további karakterhelyeket és sok mást. Továbbra is lehetőség lesz előfizetni is, ezt LOTRO VIP névre keresztelték, minden tartalom elérhető vele, öt karakterhellyel és folyamatos pontokkal, melyek a Storeban elkölthetőek. A Turbine nagyon jól működő rendszert alkotott meg a DDO-nál már, valószínű itt is sikerül elérniük ugyanazt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

Platform:

Fejlesztő: Turbine

Kiadó: Codemasters

Forgalmazó: Amex-Tec

Megjelenés: 2007. április 24.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

JeRo
JeRo [106]
igen ha felmész a szülinapodon a netre és letöltöd a klienst a hivatalos honlapról, akkor ingyen játszhatsz vele...persze bizonyos korlátozásokkal, de ahogy a cikkben is volt a Turbine már csinált ilyet úgyhogy bízzunk benne:-D
jawsika
jawsika [3572]
Ez azt jelenti hogy mondjuk szeptember 12.én a 20. szülinapomon felmegyek anetre, ingyen letöltöm és ingyen játszhatok vele? Vagy meg azért meg kellene venni.

Ebből nem derül ki, bár nagoyn másnapos vagyok....
Valaki segítsen.:-D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)