Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön az utolsó DLC az Alan Wake-hez

A The Writer lesz az utolsó fejezet a történetben.

2010.09.21. 17:32 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Matias Myllyrinne, a Remedy vezetője hivatalosan is bejelentette, hogy a The Writer nevű DLC lesz az utolsó letölthető kiegészítő, ami lezárja majd az Alan Wake történetét. Myllyrinne nem ment bele részletekbe, de annyit elárult, hogy a drámai finálé mellett "pörgős akcióra" lehet számítani, és a kiegészítőben többek között felcsendül majd a Depeche Mode "The Darkest Star" című száma is.
Folytatásról egyelőre még nincs hír. A Remedy korábban már elejtett egy-két kósza megjegyzést egy lehetséges második epizódról, de az sem titok, hogy a játék a kiadás után nem hozott túl sokat a konyhára. Így még az is lehetséges, hogy a The Writer nemcsak az első rész, hanem az egész széria végét is jelenti majd. Reméljük nem így lesz. ■

Alan Wake (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alan Wake (Xbox 360)

hozzászólások (2)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.09.26. 11:05
remélem így lesz. nem hozott sokat, mert leszarták a pc-seket. be is kaphatják!
balays82
balays82 2010.09.26. 11:19
Nem gondolod komolyan, hogy azért nem lett anyagilag sikeres az Alan Wake, mert nem adták ki PC-re? Ami Xboxon bukás, az PC-n kb. tízszeres bukás. Kis túlzással. Persze ettől még menjen a fenébe a Microsoft, hogy semmibe vett minket, de biztos vagyok benne, hogy a PC-s Alan Wake sem rántotta volna pozitív oldalra a pénzügyi mérleget. Bízzunk benne, hogy éppen egy kis extra profit reményében szánják majd rá magukat az elvileg nem túl költséges portolásra. Bár nem hiszem.
ajánlott olvasnivaló