Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Programajánló: Budapest Game Show 2010

November 10-11-én kerül megrendezésre a játékkiállítás és vásár.

2010.09.25. 15:50 | szerző: Playbahnosh | kategória: Kultúra

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Budapst Game Show-t, hazánk egyik legnagyobb IT és játék rendezvényét (melyről tavalyi beszámolónkat itt olvashatjátok). Eddig is elég nagy népszerűségnek örvendett, most viszont még nagyobb érdeklődésre számítanak a szervezők. Az idén november 10-11-én, a Jövő Házában, a Millenáris Parkban lesz megtartva a rendezvény, ami a korábbi évektől eltérően, most először belépőjegyes lesz. A jegy 990 forintba kerül majd, de hogy ne érje szó a ház elejét, ez 100%-ban le is vásárolható bármely 576 KByte üzletben november 30-ig (10 000 forint feletti szoftvervásárlás esetén).
A szokásokhoz híven idén rengeteg játék és technológiai bemutató várja majd a nagyérdeműt a színpadokon, a standokon és a kiállított újdonságok többségét ki is lehet majd próbálni. Egy kis ízelítő a játékkínálatból: Call of Duty: Black Ops, Halo: Reach, Need for Speed: Hot Pursuit, FIFA Soccer 11, Fallout: New Vegas, Fable3, Star Wars: The Force Unleashed 2, Guitar Hero: Warriors of Rock, DJ Hero 2. Az idei BGS-en debütál majd a hazánkban most induló Xbox Live! rendszer is, ami már eddig is hatalmas népszerűségre tett szert a világon. Ha már itt tartunk, akkor meg kell említeni, hogy ugyancsak most először megcsodálhatjuk az X360 legújabb érintés nélküli kontrollerjét, a Kinectet is. Akinek ez kevés és elég bátorságot érez magában, az a Kinect Olimpián is próbára teheti majd magát. A további tervezett programok között szerepel még egy Halo: Reach bajnokság, rengeteg nyereményjáték és egyéb szórakoztató programok is.
A belépők szeptember 29-től kaphatóak az 576 KByte üzletekben, de minden bizonnyal a helyszínen is lesz lehetőség jegyet váltani. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló