Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

19 kontroller nélküli játék a Kinect nyitókínálatában

Tánc, sport és egyéb érdekességek az új X360 kontrollerhez.

2010.10.18. 18:02 | szerző: Playbahnosh | kategória: Konzol - Microsoft

A Microsoft mai bejelentése szerint Az Xbox 360 konzolhoz hamarosan megjelenő Kinect szenzor nyitókínálatában 19 különféle játék lesz megvásárolható.
"A Kinect megjelenésekor bemutatkozó szoftverek széles választéka biztosítja a játékélmény változatosságát és újszerűségét, amely bárki számára elérhető lesz. Remek időtöltést kínál a játékosoknak attól függetlenül, hogy azok mennyire járatosak a videojátékok világában." nyilatkozta Chris Lewis, a Microsoft IEB üzletágának régiós alelnöke.
A kínálatban olyan nevek szerepelnek, mint a Harmonix által fejlesztett Dance Central, amivel táncparkettet csinálhatunk a nappalinkból, vagy a Harry Potter and the Deathly Hallows játék, amiben a varázslótanonc kalandjait élhetjük végig. Természeseten saját brandelt játékok is jönnek, úgy mint a Kinect Adventures, amelyben különféle kalandokban vehetünk részt (hegymászás, rafting, búvárkodás), vagy a Kinectimals, amelyben a nappalink nyugalmából szelídíthetünk vadállatokat. A kínálat amúgy csurig van fitnesz-, tánc- és sportjátékokkal, amelyek direkt a mozgásra kiélezve, de ezen gondolom senki nem lepődött meg túlzottan. Aki aggódott volna, most már megnyugodhat, a hamarosan érkező Kinecthez lesz bőven játékválaszték. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló