Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fuss az életedért a BAIT-ben

Radioaktív szörnyek és futás. Új "játék" edzéshez okostelefonokra.

2010.10.20. 14:49 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

A Theo Tveteras fejéből előpattant koncepcióban megtudhatjuk milyen lehet a valóságban szörnyek elől menekülni. Ha nem futsz elég gyorsan a BAIT-ben, meghalsz, vagy legalábbis pontokat veszítesz. Az új okostelefonokra kitalált audio-játék koncepciója szerint féregjáratokon keresztül támadó, radioaktív szörnyek vesznek minket üldözőbe és az egyetlen fegyverünk egy elektronikus impulzus-generátor, amit csak futással lehet feltölteni. Ha elég gyorsan és elég sokat futunk, akkor feltöltődik a fegyver és automatikusan kinyírja a minket üldöző szörnyeket. Ha teljesítjük a szintet pontokat kapunk, viszont ha futás közben lelassulunk vagy netán megállunk, azért pontlevonás jár. A szintek egyre nehezednek, így egyre többet és gyorsabban kell majd futnunk az életben maradáshoz. Az audio-játék egyelőre még csak koncepció fázisban leledzik, de ha készen lesz, minden GPS-el vagy egyéb (sebesség/távolság mérésére alkalmas) szenzorral ellátott telefonon játszható lesz a tervek szerint.
Nem tudom hogy vagytok vele, de a futás (vagy bármilyen hasonló, nem csapatjátékos sport) önmagában elég unalmas tud lenni, de egy ilyen BAIT-hez hasonló játék egész jól fel tudná dobni a kedélyt és kitartást ha netán rám jönne a fitnesz és valamilyen elborult oknál fogva futni támadna kedvem. Továbbgondolva az ötletet lehetne csinálni hasonló játékot biciklihez, vagy esetleg túrázáshoz (minél magasabbra kell jutnod, mert jön a cunami). Kíváncsi leszek mi sül majd ki ebből, az ötlet minden esetre nem rossz. ■

hozzászólások (8)

Falusi
Falusi 2010.10.20. 19:05
Na ilyenkor sajnálom, hogy nincs iPhone-om, vagy valami androidos vagy miafene telefonom. Én szeretek futkározni, tőlünk 5 percnyire van egy nagy futópálya, tökéletes motiválás lenne.

KELL!:-D
szbszig
szbszig 2010.10.20. 19:07
Nekem sincs ilyen okostelefonom, csak egy kábé hatéves mobil, amivel telefonálni lehet meg SMS-t küldeni. :-D De amennyit használom, nekem ez bőven elég. Inkább hordom magammal a laptopomat, ha olyan helyre megyek. ;-)
Falusi
Falusi 2010.10.20. 20:38
Látod, nekem meg laptopom nincs, csak egy újabb fajta telefon. A laptop túl nagy lenne.:-P (+nem lehet vele zenét hallgatni az úton)
Lacko
Lacko 2010.10.21. 08:39
...és sokkal nehezebb vele futni! :D
BigHairMan
BigHairMan 2010.10.21. 09:37
A sérülős perek megelőzése végett valami olyasmi lehetőséget is bele kellene építeni a programba, hogy ne csak akkor töltődjön fel, ha egyre gyorsabban futsz, mert azt ugye hosszú távon senki nem bírja, ellenben ha ismét kocogni kezdenék, nekem tetszene ez a dolog, hogy a monoton futkosás közben időnként megszólal a fülemben egy hang, hogy hurrá-hurrá, ismét megmenekültél...
ajánlott olvasnivaló