Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kerülj be te is a The Witcher 2: Assassins of Kings-be!

A CD Project most leszakítja az arcodat...és belerakja az új The Witcher 2 játékba, már ha nyersz...

2010.10.29. 23:45 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Szeretnél híres lenni? Szeretnél lehetőséget kapni, hogy a legmenőbb bőrszerkókba öltözhess, az asztal alá idd magad, bútorként kezeld a nőket és verekedésekbe keveredj a kocsmában? És tedd mindezt egy sötét és titokzatos fantasy világban? Ha igen, akkor nem kell mást tenned, mint nevezni a CD Project által kiírt "Doppler Effect" versenyre és ha nyersz máris bekerülsz a szélsebesen készülő The Witcher 2: Assassins of Kings játékba, a nagysikerű lengyel származású fantasy-RPG, a The Witcher második részébe. A verseny menete egyszerű: Öltözz be a kedvenc The Witcher ihlette fantasy jelmezedbe és csinálj magadról képeket. Ezeket küldd el a CD Project-nek e-mailben és várj. A két szerencsés nyertes megkapja a lehetőséget, hogy bekerülhessen a játékba NPC karakter formájában (legalábbis az arcuk), ezen felül pedig kapnak egy példányt a játékból amint elkészül.
Gondolom néhány embernek furcsa lehet, hogy miért pont "Doppler" lett a verseny neve. Nem, ennek köze sincs a fizikában használt Doppler hatáshoz, viszont annál több köze van a The Witcher játék alapjául szolgáló, Andrzej Sapkowski által írott regényekhez. A The Witcher világában ugyanis a Doppler egy olyan alakváltó lény, ami akár egy pillantás után képes bármilyen embert tökéletesen lemásolni a legkisebb részletekig. Valószínűleg ezért is lett ez a lény a verseny "kabalája" úgymond. Szóval aki elég elhivatottságot érez és elég nagy az arca, hogy bekerüljön Geralt kalandjainak második felvonásába, az ne habozzon! Jelmezt és kamerát elő!
A hivatalos versenykiírást beküldési lehetőséggel együtt A The Witcher hivatalos Facebook oldalán találjátok, a részletes szabályokat pedig itt. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló