25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Csúszik a Deus Ex: Human Revolution

A Final Fantasy XIV sikertelensége megijesztette a kiadót - csúszik az új Deus Ex.

Írta: Retee 10 hozzászólás

Amitől sokan féltek, bekövetkezett, a Square Enix az előzetes ígéretek ellenére elcsúsztatta egy nagy visszatérő, a Deus Ex: Human Revolution megjelenési idejét. Mégis, ez esetben talán indokolt, s elfogadható a késés, mivel az SE önmagát kritizálva jelentette be mindezt.
A kiadó lépését valószínűleg az új Final Fantasy rettenetes eladásai kényszerítették ki, és maga a cég is elismerte, hogy az utóbbi időben nagyon meggyengültek a konzolos eladásaik világszerte. Ez pedig arra készteti őket, hogy újragondoljanak bizonyos koncepciókat, s a kulcscímek esetén immár nem kívánják siettetni a csapatokat, hanem elég időt biztosítanak nekik a fejlesztéshez. Ha ugyanis a hagyományosan nagy Square Enix nevek folyamatosan elhasalnak, az komoly pénzügyi problémával fog járni, még egy olyan méretű gigász esetében is, mint a japán vállalat. Épp ezért a kiadó úgy döntött, hogy a mostani üzleti évből a következőbe tolja át a Deus Ex: Human Revolutiont, amely azonban meglehetősen tág határokat jelent: a jövő év áprilisától egész 2012 márciusáig bármikor betoppanhat a boltokba a folytatás.
Persze ezt később bizonyára konkretizálni fogja a cég, mi pedig reménykedjünk benne, hogy a csúszás egyúttal minőséget is jelent majd a Human Revolution esetében.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Deus Ex: Human Revolution

Platform:

Fejlesztő: Eidos Montréal

Kiadó: Square Enix

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2011. augusztus 26. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Kétmagos, 2 GHz-es processzor, XP: 1 GB RAM, Vista/Win7: 2 GB RAM, GeForce 8000/Radeon HD 2000 sorozatú videokártya, 8,5 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: AMD Phenom II X4/Intel Core 2 Quad vagy jobb, 2 GB RAM, Radeon HD 5850, Windows 7

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Madrac
Madrac [4263]
A Final Fantasy XIV rossz eladasi adatairol volt szo nem a XIIIrol. Ugyanis az uj online jatekuk egy rakas ... lett. Nincs normalis kezelofelulet, csapatkereses es hasonlok csak a legalapabb szinten van csak es a plusz tartalom amit azota betettek mind solo szoval csapatot se keres senki csak rohangal jobbra-balra.
McCl@ne
McCl@ne [13401]
Elkezdtem az elsőt, sokáig játszottam is vele, és bár elsőre nem tetszett, beleszerettem. Hiányoztak a hc RPG elemek, de aztán ráéreztem, hogy mit akart a BioWare, utána már jó volt... Aztán úgy a 80% magasságában beleakadtam egy bugba, ami kinyírta az élményt. De ez még Írországban volt, ezer éve, szóval itt az ideje újra nekiugrani, nagyon várom már, minden szarról a Mass Effect jut eszembe, úgyhogy biztos, hogy még idén belekezdek!
Creativ3Form
Creativ3Form [33858]
Ja értem, azt hittem valamiért nem nyerte el a tetszésedet, és nem folytattad. Mert úgy rémlik, hogy elkezdtem anno...
McCl@ne
McCl@ne [13401]
Ha szerzel nekem szabadidőt, akkor nekiugrok... Az első sima, a 2. gyűjtői kiadásban van meg, jövő héten hozza vissza őket tesóm, akkor belekezdek újra. Mert ez a 2 játék van a listám legelején. Még az új Fallouttal sem játszottam, stb., kurvára nem érek rá mostanában, az Ördög kritikáját is két 16 órás műszak között írtam egy tanfolyamon...
balays82
balays82 [14276]
Nem tudtam már szerkeszteni, de azt akartam írni, hogy "rosszat lehet vele".
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)