Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SHIFT 2: Unleashed - hamarosan

Új trailer a Need for Speed címet elhagyó Shift második részéről.

2011.01.13. 19:13 | szerző: Retee | kategória: Játék

Hamarosan újabb EA szimulátor érkezik a boltokba, méghozzá a Shift folytatása, amely az NFS nevet elhagyva, immár SHIFT 2: Unleashed címen jelenik meg. Az egykor a Need for Speed családba tartozó, de az ott megszokottnál realisztikusabb, szimulátorként és nem arcade versenyként beharangozott Shift így nem is lesz konkurenciája a régi címnél maradók számára, ellenfeleként inkább a Gran Turismo 5-öt emlegetik.
Az EA pedig végre a megjelenési időt is közölte: ez alapján a Shift 2 kontinensünkön március 25-én, míg az USA-ban ugyanazon hónap 29-én kerül a boltokba. ■

előző
következő
SHIFT 2: Unleashed - hamarosan
SHIFT 2: Unleashed - hamarosanSHIFT 2: Unleashed - hamarosanSHIFT 2: Unleashed - hamarosanSHIFT 2: Unleashed - hamarosanSHIFT 2: Unleashed - hamarosanSHIFT 2: Unleashed - hamarosan
Shift 2: Unleashed
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shift 2: Unleashed

hozzászólások (6)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2011.01.13. 23:09
És nem éppen multiplatform-os:-P
rootshaper
rootshaper 2011.01.14. 00:04
ez igen impozáns. nagyon tetszenek a shift 2 trailerjei, ezekkel a kimerevített képes megoldással. a hangok is ütnek, reméljük legalább ennyire jól fognak szólni a játékban is. kíváncsian várom, talán megszeretem végre a kötöttpályás bohóckodást is :)
balays82
balays82 2011.01.14. 14:01
Csak annyira, mint a Gran Turismo 5. Egyébként az egész vetélkedés hátterében az áll, hogy a GT5 megjelenésekor a Shift készítői elég lekezelően nyilatkoztak róla, mondván, hogy az ő játékuk sokkal szórakoztatóbb lesz. Majd meglátjuk, én mindenesetre várom a folytatást.
KisCsirkee
KisCsirkee 2011.01.14. 16:10
Ámbár nem játszottam a GT5-tel mert nem vagyok olyan anyagi helyzetben hogy PS3-ra ruházzak be egy hozzá dukáló TV-vel és vegyem meg a játékot potom 20000FT-ért, viszont egy dolgot nem látok benne: A sebességérzetet. A Shift pont azért lett az egyik kedvencem, mert a 120km/h amit egy Focus volánja mögött érzel és a 320km/h, amit egy Pagani Zonda produkál tényleg különbözik, a motorzajok és a kamerarázkódás, na meg a teljesen autentikus belső tér pedig erre rádobnak jó néhány lapáttal. Mint mondottam, nem próbáltam a GT5-öt, de a videók alapján nem jön át semmi. Lehet hogy a Shift árkádabb, soványabb a felhozatal és grafikailag is alulmarad, de ezt nem is fejlesztették annyi ideig!
balays82
balays82 2011.01.14. 20:34
Nekem sincs még meg a GT5, ami egyébként nagyon messze van a 20 ezer forinttól, 13 ezer körül már megvehető, bár az sem túl olcsó. Szóval azt még nem próbáltam, de a GT5 Prolgue-ot már igen. Ennek alapján szerintem nincs gond a sebességérzettel, bár nyilván ott is csak komolyabb autókkal körözve jön elő. Sokan panaszkodnak is, hogy amíg odáig eljut az ember, jó sokat kell szenvedni taliga lassúságú verdákkal, de ez meg tipikus Gran Turismo vonás.
Én nem is nagyon akarok belemenni ebbe a "melyik a nagyobb király" vitába, örülök, ha minnél több élvezhető autós játék jelenik meg, ebbe pedig nálam mind a GT sorozat, mind pedig a Shift első része beletartozott, és remélhetőleg a Shift 2 is bele fog.
ajánlott olvasnivaló