Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Folytatódik a Mount & Blade

Több új játékot és kiegészítőt is bejelentett a Paradox.

2011.01.25. 14:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Paradox több új címet is bejelentett New-Yorkban tartott - saját játékait reklámozó - összejövetelén, s ugyan egyelőre csak röviden mutathatjuk be a friss címeket, hamarosan több információ is érkezik róluk.
Mount & Blade: With Fire and Sword: A rendkívül sikeres alapjáték és kiegészítő után újabb expansion érkezik a Mount & Blade-hez, ráadásul az eddig megszokott fegyveres harc jelentősen átalakulhat a kiegészítőnek hála. Az 1653-ba kalauzoló Fire and Swordben ugyanis feltűnik a puskapor, így az erősebb ostromeszközök mellett megjelennek a muskéták, s a pisztolyok is, ráadásul egy új multiplayer mód is érkezik az expansionben.
Defenders of Ardania: A Paradox új várvédős játékának különlegessége, hogy a Majesty világában játszódik, és a tervek szerint PC mellett iPadre is elkészül.
Pirates of Black Cove: Ahogy azt a név is sejteti, visszatérnek a kalózok, méghozzá a mi irányításunk alatt. A szerepjáték elemeket is tartalmazó stratégiában pedig egyetlen feladatunk az lesz, hogy mi harácsoljuk össze a legtöbb aranyat a tengeren.
Naval War Arctic Circle: A tenger és az óceán marad, csak a kor változik: a Paradox új stratégiájában ugyanis a modern idők haditengerészete tűnik fel. A két egyjátékos kampány (NATO és Oroszország), s a látványos időjárási rendszer mellett pedig lehetőségünk lesz multiplayer küzdelmeket is folytatni a tengeren.
Hearts of Iron III: For the Motherland: A Paradox egyik legrégebbi stratégiai sorozata is kiegészítőt kap, amiben a fejlesztők ígérete szerint sokkal komplexebb és jobban működő politikai rendszer áll majd a rendelkezésünkre. ■

Mount & Blade: With Fire and Sword
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mount & Blade: With Fire and Sword

hozzászólások (1)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.01.25. 20:27
a hearTs of ironról jut eszembe, az oldalsó sávban lévő bannert mikor tervezik kijavítani? elég hihetetlen, hogy többszöri rostán átmenjen egy hears of iron, vagy én tévedek?
ajánlott olvasnivaló