Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cities in Motion demo

Megérkezett és letölthető a Paradox városmenedzselős játékának a demója.

2011.02.18. 15:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár a városépítős/menedzselős játékok mostanában - sajnos - el lettek felejtve a nagyobb kiadók részéről, azért a fejlesztők időnként tesznek egy próbát arra, hogy kiszolgálják az amúgy népszerű stílus kedvelőit. Számukra lehet érdekes a Paradox által kiadott Cities in Motion, melyben egy hatalmas város közlekedését kell kiépítenünk vagy épp megreformálnunk. A feladatok és a lehetőségek persze eltérőek lesznek a különböző helyeken (Vienna, Helsinki, Berlin, Amsterdam), de természetesen az sem mindegy, hogy 1920-ban, vagy épp 2010-ben tevékenykedünk. Szerencsére a nyüzsgő, hatalmas területet felölelő városokban rengeteg jármű áll majd rendelkezésünkre: építhetünk metróhálózatot, üzemeltethetünk kompokat, buszokat, de akár villamosokat is.
Akinek pedig máris felcsillant a szeme a lehetőségek hallatán, annak nincs is más dolga, mint letölteni a most kiadott demót, és kipróbálni, hogy élesben vajon hogy teljesít a Cities in Motion.

előző
következő
Cities in Motion demo
Cities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demoCities in Motion demo
Cities in Motion
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cities in Motion

hozzászólások (2)

richy25
richy25 2011.02.18. 16:34
"Akinek pedig máris felcsillant a szemem..." Árulkodó jel... :D
richy25
richy25 2011.02.18. 18:49
Mellesleg nekem nagyon tetszik ez a demo, a Traffic Giant-ra emlékeztet... hú de szerettem azt a játékot :P
ajánlott olvasnivaló