Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Walking Dead - játék készül

A Telltale megerősítette, hogy ők készítik a népszerű zombis sorozat játék verzióját.

2011.02.21. 14:24 | szerző: Retee | kategória: Játék

Mind az USA-ban, mint Európában nagy népszerűségnek örvend a Walking Dead című sorozat, melyben a zombik nem csak két óráig ijesztgetik a világot, hanem hétről hétre harcot vívnak a kevéske megmaradt túlélővel. Jelenleg viszont az első széria már befejeződött, a második pedig még készül, mégis hírt kaptunk a Walking Dead agresszív zombijairól. A Telltale Games ugyanis megerősítette, hogy készül a játék verzió, melyben a sorozat megalkotója, Robert Kirkman is segédkezik.
A valamikor az idei év végén debütáló multiplatform játék pedig követi a Telltale eddig megismert stratégiáját, azaz itt is epizódonként fogjuk megkapni a havi betevőt, s valószínűleg több szérián át tartanak majd kalandjaink. ■

hozzászólások (4)

Darth_Revan
Darth_Revan 2011.02.21. 14:41
Remélem ennek a grafikája jobb lesz, mint a Back to The future grafikája+nem lenne rossz, ha hosszabb is lenne.
speedy249
speedy249 2011.02.21. 17:15
Telltale?Akkor ebben nem is lehet majd zombit ölni?csak mert a Telltale(szerintem)nem az akciójátékairól ismert.(A sorozatot nem ismerem,vagyis nem tudom hogy ott ölnek-e zombit de ez hülye kérdés)
EvolutioN
EvolutioN 2011.02.22. 17:41
A sorozat inkább dráma, mint akció. Mondhatjuk úgy, h zombis dráma :). Szóval ölnek benne zombit, de nem azon van a hangsúly.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.02.24. 11:39
a bttf grafikája hangulatos, mi a bajod vele? a wow grafikáját is szidta anno a sok gyökér, aztán azóta sem változtattak rajta és ennek oka van (talán az, hogy nincs vele semmi baj?) de komolyan, ki nem szarja le, hogy milyen grafikája lesz? attól nem lesz jó játék...
ajánlott olvasnivaló