Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Áprilisban megjelenik az Üvegtigris 3 DVD-n és Blu-Ray lemezen

A tavalyi év egyik legsikeresebb magyar filmje, a Rudolf Péter rendezte Üvegtigris 3 április 1-jén kerül a boltokba DVD-n és Blu Ray lemezen.

2011.02.23. 19:35 | szerző: helti | kategória: Mozi

A tavalyi év egyik legsikeresebb magyar filmje, a Rudolf Péter rendezte Üvegtigris 3 április 1-jén kerül a boltokba DVD-n és Blu Ray lemezen. Most Te is részese lehetsz kedvenc filmed DVD-megjelenésének, készítsük együtt a Rajongói változatot!
A Katapult Film gondozásában három változatban jelenik meg április 1-jén a tavalyi év egyik legsikeresebb magyar mozija, Rudolf Péter kultfilmje, az Üvegtigris 3:

  • Egy lemezes DVD - 2990 Ft
  • Egy lemezes Blu Ray - 4990 Ft
  • Két lemezes, exkluzív csomagolású, limitált példányszámban kiadásra kerülő Rajongói Változat - 3990 Ft
   Ha szeretnél részese lenni kedvenc filmed DVD-megjelenésének, küldd el a három rész bármelyikével kapcsolatos rajongói anyagaidat, melyek közül a legjobbak felkerülnek a Rajongói Változat extrái közé.
   Közös fotón szerepelsz Reviczky Gáborral? A megszólalásig hasonlítasz Csuja Imrére? A haverok rövid videofilmben örökítették meg, amint épp sörözöl a Garancsi-tó partján? Van egy közönségtalálkozós felvételed? Legérdekesebb, legviccesebb Üvegtigrises képeidet, felvételeidet töltsd fel, a cím: cutpro.myftp.org port: 31100 (ahol nincs port mező, ott cutpro.myftp.org:31100), felhasználónév: uvegtigris, jelszó: uvegtigris. Ha ezt megtetted, írd ezt meg nekünk az uvegtigrisdvd [kukac] gmail.com e-mail címre!
   Mindezzel természetesen ajándékcsomagot is nyerhetsz! Ha pedig kérdésed is lenne a film alkotóihoz, szereplőihez, azt is küldd el, és a legjobbakra a színészek a Rajongói Változat extrái között válaszolnak majd neked.

  A beküldési határidő: 2011. február 28. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló