Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Thief 4 - kép?

A nem hivatalos pletykák szerint a negyedik rész TPS nézetbe válthat.

2011.02.25. 17:10 | szerző: Retee | kategória: Játék

2009-ben jelentették be hivatalosan, hogy az Eidos Montreal fejlesztésében készül a Thief negyedik része, ám...azóta rengeteg idő telt el, és gyakorlatilag semmit sem lehetett hallani a folytatásról. Most viszont úgy tűnik, hogy mégis dolgozik a csapat az új részen és miután végeznek a Deus Ex: Human Revolution utolsó simításaival, talán még fel is pöröghet a Thief fejlesztése. A pletykák terén mindenesetre máris beszámolhatunk néhány újdonságról, kikerült ugyanis egy nem hivatalos, mégis érdekes kép a játékról - legalábbis több magazin is esküszik a hitelességre. Ez már csak azért is érdekes, mert a képen feltűnhet, hogy főhősünk épp külső nézetből húzza fel az íját, s egy francia lap is megszellőztette, hogy az új Thief-ben bizony búcsút mondhatunk az FPS nézetnek. ■

Thief (2014)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Thief (2014)

hozzászólások (15)

gothmog
gothmog 2011.02.25. 20:55
amúgy zárjuk le ezt annyival, hogy abban asszem megegyezhetünk, hogy a TPS-esítés nem fog jót tenni a szériának :/ igazából ez a lényeg, az új jövevény. nagyon félek tőle :/

Ebben tökéletesen egyetértünk.

A (vélemény)különbségek pedig nyilván az egyéni ízlésbeli különbségekből fakadnak. Azzal pedig nincs semmi gond, ha nem mindenkinek ugyanaz a kedvence:-)
PanzerWolf
PanzerWolf 2011.02.26. 15:25
Nekem is geyik kedvenc játékom a Thief sorozat!Nekem mind a három része tetszett.Örültem is a hírnek először,hogy jön egy újabb része de,most olvasva elment a kedvem az egésztől.Igazatok van teljes mértékbe,hogy ha kiveszik az fps nézetet semmi értelme az egésznek!Ez adott tényleg igazán plussz hangulatot neki!Már a harmadik részében éreztem a konzolos szarság dolgait benne.Miért kell minden pc-s játékot elcseszni a konzolos irányítással?Nem a konzolosokat akarom ezzel bántani csak idegesít,hogy már lassan mindent amit tudnak arra írnak.Hiába kultikus pc-s játék.Pl Alone in the Dark 5(az első része mai napig a kedvenc játékom).Sokan lehet nem tudják de, korszakalkotó volt az Alone első része.Nem a Resident volt az első ilyen kameranézetes játék hanem,az Alone.Ott van most pl ez az új játék az Amnesia.Nah azt is ha elcsesznék ilyen seggem nézd nézettel, azzal elcsesznék az egész játékot ott is.Nincsen bajom az ilyen nézetes dolgokkal de,bizonyos játékokhoz illik csak az,és nem ezekhez.
Beny12
Beny12 2011.02.26. 18:53
Lehet rosszul emlékszem, de szerintem a 3. részben lehetett váltani FPS és TPS nézet között. Lehet a képen éppen váltott a srác.
TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2011.02.26. 19:39
Én úgy emlékszem, hogy csak álló helyzetben lehetett használni a tps-nézetet. De lehet, hogy tévedek, már nagyon rég játszottam vele. Persze egyetértek azzal, hogy ha Thief, akkor fps-nézet: rengeteget dobott a hangulaton, hogy tényleg ahogy előttem írták, nekünk kellett kinézni a sarkon, nekünk kellett a közeledő léptek zajából kitalálni az őr helyzetét, a tps-nézet nemcsak önbecsapás, hanem még tizedére is csökkenti a játékélményt.

A részekre rátérve: szerintem mindkét folytatás hozta az első rész színvonalát, nem volt velük baj. A harmadikban a járkálós dolog is tetszett, csak sokkal több kirabolható házra lett volna szükség. A zombikat illetően felemásak az érzéseim, egyfelől a zombik minden körülmények közt jók, másfelől viszont nem illettek ebbe a steampunk világba.
Kendisz
Kendisz 2011.03.01. 01:48
Mozgás közben is lehetett nézetet váltani. Valószínűleg itt is lehet majd. Ne legyünk negatívak.
ajánlott olvasnivaló