Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tribes: Ascend és Tribes Universe bejelentés

A Hi-Rez Studios újabb Tribes játékokat készít, a főszerepet ismét a multiplayer kapja.

2011.03.11. 17:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Hi-Rez Studios bejelentette, hogy készül a Tribes: Ascend, mellyel a korábban nagy sikernek örvendő játékot szeretnék folytatni. A fejlesztők célja, hogy ismét elültessék a "Tribes fogalmat" a köztudatban, és ezért igyekeznek mindent megtartani az eredeti játékból, ami azt egyedivé tette, valamint újabb ötleteket beépíteni. Ismét a pörgős játékmenetre helyezik a hangsúlyt, használhatunk Jetpack-t, és természetesen járművek is rendelkezésünkre állnak majd. A játékot az Unreal Engine 3 hajtja majd, így a látványra jó eséllyel nem lesz panasz. Egyelőre csak a PC és a Xbox 360 lett megjelölve célplatformként, de a fejlesztők bevallása szerint nem elképzelhetetlen a további platformokon való megjelenés sem.
A Hi-Rez Studiosnál emellett egy másik - ugyanehhez a franchisehoz tartozó - játékon is dolgoznak, mely a Tribes Universe címet viseli. A játék ugyanabban a világban játszódik mint a Tribes: Ascend, de itt az egymás elleni csata célja a területfoglalás és annak megtartása lesz.
"A Tribes-játékosok imádták az akrobatikus elemekkel teli játékmenetet, ahol nagy hangsúly volt a csapatmunkán és a jó taktikán." - mondta Todd Harriss a bejelentés kapcsán, majd hozzá tette - "Mikor elkezdtük a Tribes Universe munkálatait, először ezt az érzést szerettük volna visszahozni, de tovább finomítva és modern köntösbe bújtatva az olyan ikonikus elemeket, mint a jetpackek használata, a síelés és a járművek használata. Túl vagyunk egy sikeres tesztelési időszakon, ami megmutatta számunkra, mekkora igény is van a Tribes Universe stílusú játékokra. A játékos társadalom már nagyon vágyik egy olyan multiplayer fpsre, ami méltó utódja lehet a Tribes 2nek! A Tribes Universe az lesz!"
A bejelentés kapcsán egy rövid teaser is felkerült a netre, amit most Ti is megnézhettek: ■

hozzászólások (4)

Neil
Neil 2011.03.11. 17:55
Tribes 2-vel mennyit toltam anno. Remélem tényleg méltó folytatása lesz. Imádtam.:love:
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.03.12. 10:25
kihagytam volna minden idők egyik legjobb multi-shooterét?
lehet.
bár nem hinném :P
Neil
Neil 2011.03.12. 10:45
Annak idején ez volt az első igazi jetpackes járműves multi amilyet még máig nem csináltak legalábbis jobbat. A Section 8 egész jó de az már a béta állapotban is eléggé haldoklott
_Sun_
_Sun_ 2011.03.14. 18:39
A 3. rész a "Vengeance" miért nincs említve? Én azt is szerettem.:-)
ajánlott olvasnivaló