Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frank Gibeau elégedett, de még többet akar

Legalább is az IGN-nek adott interjújából ez derül ki.

2011.03.12. 19:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az EA Games fejese, Frank Gibeau nagyon elégedett a Dead Space 2 eladásaival, de még szélesebb közönséget kíván megnyerni a soron következő epizóddal. Az interjúban megemlítette, hogy nagyra tartja a Capcomot, ahogy felvirágoztatta a Resident Evil sorozatot és az EA is hasonlóképp akar majd eljárni a Dead Space franchise esetében, továbbá úgy gondolja, bőven van még helye növekedni a sorozatnak, mindezt természetesen a minőség romlása és a túlélő horror hangulat elvesztése nélkül kívánják megtenni.

Már többször feszegették azt is, hogy nagyobb szeletet kívánnak befalni az akciójátékok virtuális tortájából és ehhez egy új túlélő horror címmel szeretnének mihamarabb hozzájárulni. Ez pedig a Shadows of the Damned lesz, mely idén startolhat.

Ezen felül természetesen nagy bizalommal vannak a Visceral Games-szel szemben is és várják ötleteiket egy újabb játékkal kapcsolatban, amely nem feltétlenül a Dead Space 3 lesz. Akciójátékokban az EA háza tájáról ezek szerint nem lesz hiány, reménykedjünk benne, hogy ez nem fog a minőségük rovására menni. ■

Shadow of the DAMNED (PS3)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow of the DAMNED (PS3)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló