25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nem lesz különbség a Crysis 2 konzolos verziói közt

Nathan Camarillo eloszlatta a felröppent pletykákat.

Írta: GeryG

Nathan Camarillo, a Crysis 2 producere cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint észrevehető különbségek lesznek a jövő héten megjelenő játék PS3-as és Xbox 360-as változatai között. A Playstation Blog PS3-as változatot érintő negatív hangvételű előzetesekről feltett kérdésére válaszolva azt mondta:
"Ha fogjátok a játék PS3-as és Xbox 360-as változatát és egymás mellé teszitek, lefogadom, hogy nem láttok majd számottevő különbséget. Én ugyanis egyáltalán nem tapasztaltam ilyesmit."
E hónap elején olyan negatív kritikák jelentek meg a neten a Crysis 2 PS3-as verzióját illetően, melyek ugráló fps számról számoltak be. Camarillo a PS Blognak elmondta, mindkét konzolos verzió méltó párja lesz a PC-s változatnak.
"A CryEngine 3 jól skálázható, így platformonként meg tudjuk határozni, hogy mit hozzunk ki belőle. Mindhárom platformon az a célunk, hogy ugyanazt az élményt, szórakozást nyújtsuk a játékosoknak, ugyanolyan pörgős legyen a játék ugyanolyan grafikai színvonal mellett. Ehhez csupán egy kis varázslásra van szükség a motorháztető alatt!"

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Crysis 2

Platform:

Fejlesztő: CryTek

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2011. március 22. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Duo/Athlon 64 X2 2 GHz, 2 GB RAM (Vista: 3 GB), 512 MB-os videokártya, 9 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!