Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Order & Chaos - iPhone-ra MMO?

A Gameloft úgy gondolja, hogy igen, ez egy nyerő ötlet. Na és ti, hogy gondoljátok?

2011.03.18. 16:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Melyik igazi MMO fanatikus ne játszott volna még el a gondolattal, hogy az okostelefonjával bárhol, bármikor PvP-zhessen mondjuk a metrón, végigzötykölődve Újpesttől Kőbányáig? Rengeteg kiesett idő és semmi szintlépés. Ezt az űrt kívánja betölteni a mobiljátékok fejlesztésében nagy tapasztalattal bíró Gameloft.
Arra készülnek egész egyszerűen, hogy megteszik azt, amit a Blizzard eddig shoa: MMO-t készítenek a lassan kézikonzollá duzzadó, almás telefonra. Természetesen a trailerből is egyértelműen leszűrhető, hogy a fő inspirációt maga a World of Warcraft nyújtotta a fejlesztőknek, így leginkább a WoW-os iPhone tulajdonosokat célozza majd a program.
A készítők ígérete szerint a jelenleg minimális információt hamarosan kibővítik, és akik a Facebook-on lájkolják az Order & Chaos oldalát, első kézből kaphatják majd meg ezeket a fontos részleteket a készülő játékról. Még arról sincs semmi infó, hogy vajon havidíjas, vagy mikrotranzakciós modellre épít majd. Addig is, amíg a bővebb részletekre várunk, itt az emlegetett trailer is, ami egy kis betekintést nyújt a játék egyedinek nem éppen nevezhető világába: ■

hozzászólások (1)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.03.22. 21:20
mondjuk nem feltétlen egészséges, ha nekiállunk a metrón játszani mmo-t, még a végén több megállót megyünk, mint kéne.

a játék biztos jó lesz, csak egy-az-egyben wow külsőre.

a blizzard mondjuk nem véletlenül hagyta kiaknázatlanul ezt a területet: nem éppen rizikó mentes egy ilyet bevállalni.
ajánlott olvasnivaló