Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az EA Sports a földanya védelmében

Kevesebb papír, kevesebb kivágott fa, több tiszta levegő?

2011.03.21. 12:58 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az Electronic Arts sportjáték részlege, az EA Sports úgy határozott, hogy többé nem jelentet meg játékot kézikönyvvel. Ennek oka az, hogy töméntelen mennyiségű papírt kell ehhez feldolgozniuk, ami természetesen az erdőkből származik. Ezen túl minden játékhoz a játékon belül kapunk majd információkat arról, hogy még is hogyan kell azt használni. Bár erre mostanában egyre több a példa, gondoljunk csak bele, hogy a Bulletstorm is mennyire fogja a játékos kezét az első lépések megtételekor.
A március 1-jétől életbe lépett szabályozás első hírvivője a Fight Night Champion volt, az első játék, mely nem rendelkezik fizikailag kézikönyvvel. Az Ubisoft ennél sokkal anyagiasabb indokokra hivatkozva szünteti be a kézikönyvek nyomtatását: szerintük egyszerűen csak sokba kerül és úgy sem olvassa már el senki ezeket a füzetkéket, hiszen az interneten már a megjelenés napján irdatlan sok információ lát napvilágot egy adott nagy kaliberű címről, beleértve akár a végigjátszásokat, stratégiai segédleteket, tippeket, trükköket. Mindezeket természetesen fapusztítás nélkül és ami az Ubisoftnak sokkal fontosabb: ingyen.
Ha pedig esetleg hiányolnátok azt a kis könyvecskét, melyben mindenféle epilepszia veszélyre, meg hasonló dolgokra hívják fel a figyelmeteket, gondoljatok csak bele abba, hogy ha a játékba kerül bele ezen túl a „kézikönyv”, akkor azt a fejlesztők bővíthetik is akár tapaszok formájában, ahogy az idő halad előre. ■

hozzászólások (3)

gamator
gamator 2011.03.22. 11:23
Az Ubisof legalább őszinte volt. Ez alapvetően sporólás, ami mellesleg környezetbarát is.
De a rosszmájúságot félretéve tényleg nem olyan fontos, hogy meglegyen ez a kézikönyv.
ufodani
ufodani 2011.03.22. 11:32
Nincs papír? Na kiváncsi vagyok, mennyivel lesznek ócsóbbak a gamek...:-|
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.03.22. 11:42
Semmivel.
ajánlott olvasnivaló