Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Játékhalasztásokat jelentett be a Ubisoft

Ezúttal két Playstation 3 exkluzív címet érinti a bejelentés.

2011.03.24. 10:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az eredeti tervek szerint a napokban kellett volna megjelenniük, sem a Tom Clancy's Splinter Cell Classic Trilogy HD, sem pedig a Prince of Persia Trilogy HD nem elérhető. A Ubisoft bejelentése szerint Sam Fisher első három kalandjának újradolgozott kiadása a nyáron, egészen pontosan június 21-én jelenik majd meg. Bár a kiadó a perzsa herceget illetően nem szolgált pontos megjelenési dátummal, egyes külföldi forgalmazók az április 19-ét jelölték meg új időpontként. A Ubisoft nem részletezte a halasztások okait.
Mint ismert, az új kiadások csak Playstation 3-ra jelennek majd meg, és a Tom Clancy's Splinter Cell Classic Trilogy HD a tervek szerint az első három részt fogja tartalmazni, azaz a Splinter Cellt, a Pandorra Tomorrowt és a Chaos Theoryt. Az akrobatikus képességeiről híres herceg is az első három történetével jelentkezik majd újra, melyek a The Sands of Time, a Warrior Within és a Two Thrones. Az Egyesült Államokban a Prince of Persia HD kiadású részei külön-külön már elérhetőek a Playstation Networkon. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.