Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem Forever - elhalasztva...

És mégis mozog a föld: csúszik a Forever megjelenése.

2011.03.24. 13:33 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az egyik szemünk sír, a másik viszont sikítva röhög, hiszen a világ úgy kerek és normális, ha a Duke Nukem Forever megjelenése csúszik... Márpedig a Gearbox bejelentette, hogy a májusra időzített Forever mégsem érkezik meg a tavasszal, hanem egy hónappal később, június 10-től vásárolható majd meg. A fejlesztők mindenesetre átérezték a halasztás mágikus jelentőségét, így az alábbi videóban virtuálisan "megkorbácsolták" magukat. ■

Duke Nukem Forever
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Duke Nukem Forever

hozzászólások (27)

jawsika
jawsika 2011.03.25. 11:18
Én úgy 2004-ben tolhattam vele, ahogy emlékszem. A mafia- hasonlattal értem...:-D
Gump
Gump 2011.03.25. 11:31
OFF

Nekem is mai napig kedvenc az első rész (top 5-ból nem is tudom ki fogja-e szorítani bármi), hiába kopottas, és látszik rajta az eltelt idő (amúgy összeképileg nekem még most is nagyon tetszik, de elfogult vagyok biztos :) ), de ahogy írod, a többi sokszorosan kárpótol érte.
Az a baj, hogy mostanában sokat csalódok a folytatásokban, nem tetszik, amerre elmozdulnak sokszor a második rész fejlesztésekor (-> konzol). Lásd: BiA, CoJ, Mafia (bár ha az utóbbit úgy adják ki, ahogy a cseh srácok kigondolták és nem szabdalják szét, meg hagyják ki a felét, akkor felérhetett volna az első rész mellé), meg most a Crysis is első benyomás alapján. Viszont azért szerencsére ott az AC, ami meg egyre jobb és jobb lesz.
rootshaper
rootshaper 2011.03.25. 11:48
a duke feeling az állandó humor, az idióta beszólásai duke-nak, meg a kicsinyítőfegyver például. ezek példa nélküliek voltak FPS viszonylatban akkoriban. arról nem is beszélve, hogy a Duke3D volt az első FPS amiben nézhettél fel és le, meg lehetett nagyokat esni.

az új duke természetesen nem fog ennyi újítást magában hordozni, mert hogyan és miért tenné? rég nem ez az irányelv, ami akkoriban volt. láthatjuk, hogy a Bulletstorm egyszerűségén is mennyit hőbörögtek a CoD-on meg MoH-on felnőtt fiatalok. a kicsit idősebb korosztálynak meg annyira megfogta a lelkivilágát, hogy én például nosztalgikus hangulatomban előszedtem a Doom-Quake sorozatot, meg persze a cég első játékát, a Painkillert is. másoknak meg "csak egy unalmas monoton súter", mert nem lehet benne megmenteni a világot az amcsikkal.

a Duke-ban sem ez lesz az elsődleges cél, hanem az, hogy megmentsük a csajait. ez már önmagában vicces kezdet, mellé jönnek majd a beszólások, az idióta szexista poénok és kész is a Duke feeling, amit majd azok értékelni fognak, akik a kezdetektől fogva várják a Forevert és akkor játszották a 3D-t amikor az aktuális volt. (csak mert ugye nem a 3D volt az első Duke, remélem mindenki tisztában van vele :D)
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.03.25. 12:00
Nekem még a Dune 2 is kibaszott fílinges volt anno:) Vagy a Z, amikor megjelent.
Gump
Gump 2011.03.25. 12:05
Csak pár példát írtam, amúgy ja, a Dune 2 is klasszikus, meg lehetne még sorolni.
ajánlott olvasnivaló