25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hearts of Iron: Darkest Hour - megjelent

Megérkezett a moddercsapat által fejlesztett Darkest Hour

Írta: rootshaper 4 hozzászólás

Egy teljesen különálló Hearts of Iron játék jelent meg a napokban, amelyről a fanatikusok már biztos tudnak: nem más, mint a Darkest Hour, melyet egy modder csapat fejlesztett Martin Ivanov vezetésével. A Paradox Interactive felfigyelt rá és megjelentette, így most a nagyközönség előtt is elérhetővé vált a produktum, mindössze 10 dollár ellenében.
A játék felvonultat egyaránt hosszabb és rövidebb kampányokat a magányos hadvezérek számára, melyek időben a huszadik század legsötétebb időszakát mutatják be: lesz itt első világháborútól kezdve a hidegháborúig minden. A multiplayer mód pedig 32 játékos számára ad teret a háborúskodásra.
A Darkest Hourban még egy új AI rendszert is üdvözölhetünk, mely a fejlesztők állítása szerint több száz eseményre képes egyidőben reagálni, valamint beépítésre került egy dinamikus diplomáciai rendszer (jelentsen ez bármit is) ami miatt még inkább érezhetik a játékosok, hogy a történelem melyik korszakában vannak éppen.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

aresz hun
aresz hun [1]
Van a játékhoz magyarosítás mert néztem róla videókat és meg venám csak hogy ha nem magyar akkor nem éri meg mert sajnos nem beszélem túl jól az angol nyelvet :-(

előre is köszönöm:-)
Partisan
Partisan [2]
Oi!

Nos, a patch sem oldott meg semmit. A Hearts of Iron üt még mindig, ezzel még nem jöttem rá, hogy kell játszani.

Akinek sikerült elérnie valamit benne, az jelezze, mert érdekel.

Üdv.;-)
Partisan
Partisan [2]
Oi!

Nos, tegnap volt alkalmam kipróbálni, igaz csak az első vh-s részt, és csak 2-3 óráig, de van pár dolog, amit nem értek.

1.) Miért nem történik semmi?
Nem, hogy az Antant nem robbantja ki a háborút... de az osztrák-magyar monarchia sem tud tenni semmit, mert addig nem üzenhet hadat, amíg az adott ország ellenséges magatartása nem lesz 19. De, mivel semmi nem történik így senkinek nem lesz annyi.
(Hasonló szitu ugyan ebben a küldetésben a németekkel, illetve a 1936-os küldetésben Magyarországgal.)

2.) Alapból automatizálva van minden.
először nem értettem miért fogadja el a tök gázos kereskedelmi ajánlatokat, de aztán rájöttem. A kereskedelmi résznél auto elfogadás be volt pipálva. Ugyanígy a játék során előkerülő döntések is (úgy vettem észre), amik az elődöknél rendes üzenetként előjöttek, pl.: Németeknél Ausztia annektálása, vagy egyéb választások, és a játékos dönthetett, itt csak egy üzenetet kap, hogy: Decision of wargames now available.
Nem biztos, hogy ez az, amit fentebb leírtam, de nem tudtam mással összekötni.

3.) Gyártás.
Lehetetlen. Osztrák-Magyar monarchia, statisztikailag a 4-ik helyen áll, és az emberanyag 0.01-el nő. Hiába nyomom fel a Lobby-t, hiába fejlesztem a mezőgazdaságot, hiába a gyógyszeripart, és hiába váltom le a politikusokat. Ez az érték semmit sem akar változni.
------

Most az 1.0 pecthet telepítem, ami a legutolsó elvileg, megnézem azután változik e valami. Ha nem, akkor nem nagyon érte meg telepíteni.
:-(
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)