Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Rising 2: Off the Record bejelentés

Visszatér a Dead Rising első részének főszereplője.

2011.04.13. 12:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Capcom tegnap bejelentette, hogy készül a Dead Rising 2: Off the Record, a zombis játék első kiegészítője. A kiegészítő nem is a legmegfelelőbb kifejezés, mivel nem csupán néhány új skint, fegyvert, vagy pályát kapunk, hanem egy teljesen önálló játékot.
Az Off the Recordsban visszatér az első rész főszereplője, Frank West, a fotóriporter és az ő szemszögéből élhetjük át újra a Dead Rising 2 eseményeit. A fejlesztők ígérete szerint a már ismert helyszínek mellett újak is kerülnek a játékba, valamint még több összekombinálható fegyver, új ruhák, és természetesen még több zombi. Emellett tovább finomítják a többjátékos részt is, melyben kooperatív módban összeállhat Frank West és Chuck Greene, hogy közös erővel tisztítsák meg az utcákat az élőholtaktól.
A Dead Rising 2: Off the Record idén ősszel landolhat a boltok polcain, PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

előző
következő
Dead Rising 2: Off the Record bejelentés
Dead Rising 2: Off the Record bejelentésDead Rising 2: Off the Record bejelentésDead Rising 2: Off the Record bejelentésDead Rising 2: Off the Record bejelentésDead Rising 2: Off the Record bejelentésDead Rising 2: Off the Record bejelentésDead Rising 2: Off the Record bejelentésDead Rising 2: Off the Record bejelentés
Dead Rising 2: Off the Record
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Rising 2: Off the Record

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló