Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Testament of Sherlock Holmes képek és infók

Három kép és sok érdekesség jelent meg a detektív legújabb kalandjáról.

2011.04.13. 16:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive ma három új képet mutatott be a Frogwares készülő játékáról, a The Testament of Sherlock Holmesról.
A történet 1898-ban játszódik Londonban, és a csavaros eszű detektívnek ezúttal a saját bőrét kell mentenie, ugyanis a városban több gyilkosság is történik és minden esetben a nyomok Holmes bűnösségéről tanúskodnak. A magánnyomozó lassan elveszíti az egész város bizalmát, sőt még legjobb barátja és társa, Watson doktor hite is meginogni látszik. A mi feladatunk lesz, hogy tisztázzuk magunkat a vádak alól és előkerítsük a valódi tettest.
A játék - Sherlock Holmes történetében először - PC mellett Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is érkezik. A fejlesztők azt ígérik, hogy minden platformon ugyanolyan kényelmesen és egyszerűen lehet majd hátulnézetből irányítani karakterünket. A helyszínek aprólékosan ki lesznek dolgozva és részlet gazdag textúrákat kapnak, igazán magasra emelve a konzolos kalandjátékok számára a mércét.
A játékmenet főleg a nyomozásra és a különböző rejtvényekre épül, melyek mindegyike komoly fejtörést fog okozni. A nyomozáshoz minden olyan eszköz a rendelkezésünkre áll majd, ami egy detektív repertoárjában szerepelhet. Össze kell gyűjtenünk a nyomokat és bizonyítékokat a tett helyszínéről, rekonstruálnunk az ott történteket, és magunknak kell kikövetkeztetnünk, mi miért történt. Nem mindegy, mikor mit kérdezünk a szemtanúktól, mert értékes információk maradhatnak rejtve előttünk. A nyomozás során nekünk kell eldöntenünk, melyik nyomon érdemes elindulni, és melyik vezethet zsákutcába.
A The Testament of Sherlock Holmes ez év végén jelenik meg PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

előző
következő
The Testament of Sherlock Holmes képek és infók
The Testament of Sherlock Holmes képek és infókThe Testament of Sherlock Holmes képek és infókThe Testament of Sherlock Holmes képek és infók
The Testament of Sherlock Holmes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Testament of Sherlock Holmes

hozzászólások (2)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.04.13. 16:52
jónak tűnik, de a harmadik képen azért nem úgy látszik, hogy bármilyen leckét is feladhatna a konzolos kalandjátékoknak...
GeryG
GeryG 2011.04.13. 16:56
Nekem se nyerte el maradéktalanul a tetszésem, én csak azt írtam, amit a fejlesztők ígértek. :P
ajánlott olvasnivaló