Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2: Assassins of Kings - nem lesz DRM

Nem kell folyamatos internet kapcsolat a játékhoz.

2011.04.15. 09:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem lesz szükség folyamatos internet kapcsolatra a The Witcher 2: Assassins of Kings futtatásához - áll a CD Projekt Red hivatalos közleményében. Mindössze a telepítés után egyszer kell online igazolni, hogy legális forrásból származik játékunk, aztán már bele is vághatunk a kalandba.
A lengyel CD Projekt egy ideje nyíltan ellenzi a különböző online másolásvédelmek alkalmazását, mondván, ezzel úgy kezelik a játékosokat, mintha bűnözők lennének. Így a The Witcher második része sem alkalmaz majd efféle megoldásokat.
"Sok másolásvédelem arra kötelez, hogy folyamatosan online legyél, különben nem tudsz játszani a játékoddal." - nyilatkozta Marcin Iwiński, a CD Projekt egyik alapítója - "Tudom, hogy ma már szinte mindenhol van internet, de ha mondjuk elmész nyaralni egy olyan helyre, ahol nincs, akkor hiába viszed magaddal a laptopodat, mégsem tudsz majd játszani. Szerintünk ez nem igazságos."
A The Witcher 2 a SecuROM másolásvédelmet használja majd, mely korlátlan számú telepítést engedélyez, korlátlan számú számítógépre, ugyanakkor egyszerre csak öt gépen tudjuk majd regisztrálni. Lehetőség lesz digitális úton is beszerezni a játékot, ehhez a Good Old Games oldalára kell majd ellátogatnunk.
További érdekesség, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings tizenhat különböző befejezést tartalmaz, és a fejlesztők egy kisebb versenyt is szerveznek ezzel kapcsolatban. Az a játékos, aki elsőként játssza végig mind a tizenhat befejezést, és ezt egy mentéssel bizonyítani is tudja, egy egyedi pólóval lesz gazdagabb.
A játék május 17-én jelenik meg, minden régióban ugyanolyan kiadásban, különbségek nélkül. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló