Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Of Orcs and Men - screenshotok

Érkezett pár kép a szerepjátékról.

2011.04.29. 16:34 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Megérkeztek az első screenshotok az Of Orcs and Men című szerepjátékról, melyet a Cyanide Studios tervezett és a Spiders programoz.
A játék egy kegyetlen világba kalauzolja el majd a játékost, ahol az emberek az orkok és goblinok területei felé kacsintgatnak és módszeresen irtják a goblinokat, míg az orkokat rabszolga sorba kényszerítik. A játékos egy ork veterán bőrébe bújhat, a Bloodjaw klánból, aki már rengeteg vérontást látott és felbőszülve akar véget vetni a vérontásnak. Ezt a célt egyetlen módon tudja megvalósítani: ki kell iktatnia azt az embert, aki felelős az egész vérengzésért.
Az egész érdekessége az, hogy egy kis goblin is csatlakozik majd a játékoshoz, aki minden, ami az ork nem, tehát kiegészítik egymást. Mindkettejüknek külön fejlődési fájuk lesz, s míg az ork veterán az erejére koncentrál majd, addig a kis goblin a "sötét erőket" és a lopakodást részesíti majd előnyben.
A megjelenés még nagyon messze van, jó egy évet kell még rá várnunk, hiszen a sajtó közleményben az áll, hogy 2012 tavaszára várható a produktum, azonban jó hír lehet, hogy minden platformra megjelenik majd a játék. Reméljük, hamarosan több infót is kapunk a készülő szerepjátékról. ■

előző
következő
Of Orcs and Men - screenshotok
Of Orcs and Men - screenshotokOf Orcs and Men - screenshotokOf Orcs and Men - screenshotokOf Orcs and Men - screenshotok
Of Orcs and Men
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Of Orcs and Men

hozzászólások (6)

razak
razak 2011.04.29. 20:45
Nálam várólistás.Ki vagyok éhezve, ilyen jellegű gamekre, ráadásul ilyen főszereplőkkel, maga lenne a Kánaán számomra, ha jól sül el a megvalósítás.
Aryx
Aryx 2011.04.29. 21:06
lol, csak nekem ugrik be a címről az Of Wolf and Man? :)
razak
razak 2011.04.29. 21:12
Hehehe...valóban.Jó kis sorozat volt pedig.Szerettem.
razak
razak 2011.04.29. 21:16
Viszont akár, ez beugorhatott volna előbb is ..Of Mice and Men

Na, ennyit a humorról, és a szépirodalomról.:-)
Aruns
Aruns 2011.04.30. 21:09
Színházban láttam (azt hiszem, a Játékszínben) Koncz Gábor játszotta Lennie-t és nagyon jó volt a szerepben.
ajánlott olvasnivaló