Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mégis készül az Alan Wake 2?

Egy LinkedIn profilban jelent meg egy utalás.

2011.05.09. 15:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Áprilisban erősödött fel először a szóbeszéd, miszerint a Remedy már készíti az Alan Wake második részét. Akkor egy álláshirdetés indította el a találgatásokat, miszerint a Remedy egy konzolos AAA projekthez keres komoly tapasztalattal rendelkező level designert. A találgatások akkor hamar elcsendesedtek, ám most újabb utalás került fel a netre a folytatással kapcsolatban.
Althea Suarez Gata LinkedIn profiljában olvasható egy bejegyzés korábbi munkáiról, melyek között megemlíti, hogy az Alan Wake 2 átvezető videóin dolgozott karakter animátorként.
A Remedy korábban úgy fogalmazott az esetleges folytatással kapcsolatban, hogy nagy jövőt jósolnak egy esetleges sorozatnak. Azonban az első rész eladásai kissé más képet festenek, ugyanis az előzetesen elvárt első havi milliós eladások helyett mindössze 145 ezer lemezt értékesítettek.
Hogy mi az igazság a horror író újabb kalandjával kapcsolatban, egyelőre rejtély marad, viszont az biztos, hogy a Remedy dolgozik egy Kinect játékon, amit az Alan Wake motorja hajt majd. ■

Alan Wake (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alan Wake (Xbox 360)

hozzászólások (2)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.05.09. 18:08
talán ha kiadták volna pc-re is, többet is eladhattak volna belőle(torrent ide, vagy torrent oda, így gondolom!).
balays82
balays82 2011.05.09. 19:49
Valamennyivel biztosan többet, de nyereséges még úgy sem lett volna, sőt akkor sem, ha PS3-ra is megjelenik. Ez a játék valamiért bukásra volt ítélve.
ajánlott olvasnivaló