25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nem állt le az I Am Alive fejlesztése

A Ubisoft nem törölte a sokat halasztott játékot.

Írta: GeryG

A francia Ubisoft a napokban bejelentette, hogy átszervezések miatt több projektet is töröltek. A bejelentés után azonnal felröppent a pletyka, hogy a törölt játékok között van az évek óta halogatott I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 is. Mindkét játék számos halasztást élt meg jelenleg nem is rendelkeznek konkrét megjelenési dátummal. Az I Am Alive egy fejlesztőváltáson is átesett, majd teljes értékű termékről csak letölthető formában érkező alkotássá "fokozták le". Jogos tehát a feltételezés, hogy az ígéretes projekt végül a süllyesztőben végezte, ám a Ubisoft most cáfolta ezeket a híreszteléseket.
"A törölt projektek mind be nem jelentett alkotások voltak. A Ubisoft komoly szervezeti átalakításokon megy keresztül, mely kihat a fejlesztő stúdiókra is. Ennek köszönhetően néhány projekt fejlesztését le kellett állítanunk." - áll a magyarázatban.
Az I Am Alive-ról a 2010-es E3-ra készült trailer óta semmit nem lehet tudni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

I Am Alive

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Shanghai

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2012. szeptember 6. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!