Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham City - hosszú játékidő

Legalább 40 óra kell a teljes végigjátszáshoz.

2011.05.19. 08:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rocksteady új játéka, a Batman: Arkham City a kirobbanóan nagy sikert aratott Batman: Arkham Asylum egyenes folytatása lesz, és a fejlesztők célja, hogy mindenből többet, szebbet és jobbat nyújtsanak mint az első játék esetén.
Így lesz ez a játékidővel is, ugyanis csak a fő történeti szál végigjátszásához legalább 25 órára lesz szükségünk. Ehhez jönnek még a mellékküldetések, melyek tovább 15 órát vesznek majd igénybe, így a teljes végigjátszás legalább 40 óra játékidőt kínál majd. A fejlesztők szerint csakis a játékoson múlik majd, hogyan viszonyul a játék világához, nem lehet majd rosszul időzíteni.
"A Batman: Arkham City mellékküldetései remek például szolgálnak. Több mint 15 órányi történetünk van, ami nem kapcsolódik a fő cselekményhez." - áll Sefton Hill, a játék rendezőjének nyilatkozatában - "Egyedül a játékoson múlik majd, hogy mikor szán időt ezekre, nem lesz behatárolva, mikor mit tehet. Egyetlen más médium sem tudja ennyire rugalmasan bevonni a nézőt a történésekbe. Az elbeszélő jellegből adódóan a játékok sokkal inkább hasonlítanak egy TV sorozathoz mint egy egész estét filmhez. Van 15 órányi epizódunk, melyek mindegyikének magával ragadó története van. Rengeteg tervezésre volt szükségünk ahhoz, hogy a történet minden egyes órája megfelelően kapcsolódjon a többihez úgy, hogy az folyamatosan vigye előre a cselekményt. A játékosok bármikor folytathatják a történetet és mindig tudni fogják, hol tartanak."
Arkham City teljes területe az első perctől fogva szabadon bejárható lesz, így bőven lesz mivel töltenünk ezt a 15 órát, mely csupán kiegészíti a fő történeti szál 25 órás játékidejét.
"Több mint 25 órát vesz igénybe, hogy végigjátsszuk a Batman: Arkham City történetét. Ahhoz, hogy a játékost mindvégig lekössük, nem csak a karaktereknek és a cselekménynek kell folyamatosan változnia, de a játékmenetnek is." - magyarázta a Rocksteady munkatársa.
A játék október 21-én jelenik meg Európában PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló