Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - értékelések és ingyenes DLC

Napvilágot láttak az első értékelések a szerepjátékról.

2011.05.19. 11:04 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A játék megjelenésével gyakorlatilag egy időben a CD Projekt RED már elérhetővé is tette az első ingyenes DLC-t, a Troll Trouble küldetés személyében. Ahhoz pedig, hogy a játékosok tudják, mivel állnak szemben, összedobtak egy trailert is a DLC-hez.
Már hatalmas sikereket könyvelhet el magának a lengyel fejlesztőcsapat, és ez még csak a kezdet. A legnagyobb online és offline magazinok tesztjei természetesen már megjelentek világszerte és a játék gyakorlatilag egyik kritikus szemében sem ért kevesebbet 80%-nál. Ami azt illeti, elég kemény dolog a vileg minden pontján az emberek kedvére tenni egy játékkal; valahogy mindig mindenhol van valaki, akinek nem tetszik, de egyelőre a The Witcher 2 azt mutatja, hogy ilyen ember nem létezik. A történetvezetés, a döntések súlya, az apróságok, melyekkel meg van tömve a játék, mind olyan dolgok, amiket nagyon igényeltünk, de soha nem kaptunk meg. Persze ígéretek voltak, csak aztán - nem meglepő módon - nem teljesültek... most azonban igen.
Álljon itt még pár magazin értékelése a játékról, azok számára, akik még most is bizonytalanok a vásárlással kapcsolatban:

  • GamesRadar (US) 10/10
  • Joystick (France) 19/20
  • Pelit (Finland) 93/100
  • Game Reactor (Germany) 9/10
  • PC Games (Germany) 88% ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (7)

Zéta_n1
Zéta_n1 2011.05.19. 18:42
"annyira beleégett a retinádba a Dragon Age 2-vel való hasonlítgatás, hogy mindenhova azt látod? "

Dehogy , csak ha megnézed a hazai vagy külföldi fórumokat a hozzászólások fele ezzel foglalkozik .
rootshaper
rootshaper 2011.05.19. 18:52
valami kézzelfogható, a közelmúltban megjelent alkotáshoz mégis csak mérni kell nemgondolod? nem lóghat minden játék a levegőben, csak mert a másik tábornak fáj, hogy egy kis lengyel csapat keleteurópa szívében odavissza verte a Nagy Bioware-t dregonédzsestül, költségvetésestül, ahogy illik. no meg azért sem szerencsés minden játékot külön entitásként kezelni, mert akkor a pontozásnak sem lenne semmi értelme. minden pontozás azon az alapon nyugszik, hogy valamihez mérjük, és ha már mérjük valamihez, az a valami annyira mégsem lehet szar, szóval nem kell megsértődni. nem a DA2 lett annyira rossz, hanem a Witcher 2 lett ennyire rohadtul jó :)
Zéta_n1
Zéta_n1 2011.05.19. 19:42
Várjunk csak . Te most azt gondolod ,hogy én megpróbálom megvédeni a Dragon Age 2 becsületét ? Ugyan már . Soha nem telepíteném fel a gépemre . Ellenben mindkét The Witcher játék itt csücsül a gépemen.
poori
poori 2011.05.21. 13:05
Honnan lehet letölteni az ingyenes DLC-ket,mi az a promóciós kód és főleg hol lehet azt beszerezni?
zaborszky
zaborszky 2011.05.22. 13:28
A vérének vére résznél a sekrestyébe vezető hídnál a játék nem adja ki a képernyőre az egér /jobb gomb/ szimbólumot. Így nem tudok továbbmenni, mindíg meghalok. Már újra telepítettem a programot, a vírusirtó kikapcsolása mellett. Semmi változás, van valakinek ötlete? kösz
ajánlott olvasnivaló