Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alan Wake: Night Springs bejelentés

A Remedy új Alan Wake játékon dolgozik, de az nem a hivatalos folytatás.

2011.05.22. 18:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Alan Wake hányattatott sorsa végett nem érhette el azt a sikert, amit előzőleg jósoltak neki, és amit voltaképp maximálisan meg is érdemelt volna. A megannyi halasztást és végül az Xbox 360 exkluzivitást okolják az anyagi bukásért, holott mind a kritikusok, mind a játékosok imádták a programot.
Alan Wake története eddig két kiegészítővel bővült és a rajongók azóta is várnak, hogy vajon milyen formában folytatódik a lebilincselően izgalmas kaland.
A Remedy most látta elérkezettnek az időt, hogy lerántsa a leplet a következő Alan Wake játékról, mely a Night Springs címet viseli és állítólag nem az első rész folytatása lesz. A Videogamesblogger oldalán a következőt olvashatjuk:
"A hírek, melyek mostanában jelentek meg az olyan oldalakon mint a XBLAFans.com, arról számolnak be egy kifejezetten megbízható forrásra hivatkozva, hogy már fejlesztik a Night Springset, ami egy teljesen új, letölthető Xbox Live Arcade cím lesz. Az oldal állítólag friss képekkel is rendelkezik, melyeket azonban egyelőre nem tárhatnak a nyilvánosság elé. Emlékeztetnénk, hogy korábban ez az oldal volt az, amely februárban elsőként számolt be a Gotham City Imposters játékról, melyet hivatalosan csak a napokban jelentettek be, így ha akkor igazuk lett, talán most is az lesz."
Amennyiben az állítások igazak, akkor a Remedy egyelőre valóban nem kezdett bele az Alan Wake 2 fejlesztésébe, ám hamarosan konkrét információkkal látnak el minket a Night Springssel kapcsolatban. ■

Alan Wake (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alan Wake (Xbox 360)

hozzászólások (3)

rootshaper
rootshaper 2011.05.22. 19:08
"A megannyi halasztást és végül az Xbox 360 exkluzivitást okolják az anyagi bukásért, holott mind a kritikusok, mind a játékosok imádták a programot."

-bezony, és akkor most mondja valaki, hogy "azért éri meg konzolra fejleszteni mert ott meg is veszik a játékot". ha egy ilyen volumenű alkotás nem fogyott, akkor mégis mi?
Creativ3Form
Creativ3Form 2011.05.22. 19:11
Egyetértek, de azért ne felejtsd el, hogy az Alan Wake erősen rétegjáték, és nem talál meg egy akkora közönséget, mint mondjuk a Fifak vagy a Call of Duty részek. De elég csak a lövöldözős játékokat írni. És ez igaz a Heavy Rainre is.
balays82
balays82 2011.05.22. 19:25
"ha egy ilyen volumenű alkotás nem fogyott, akkor mégis mi"

Hosszú lenne felsorolni, azokat a játékokat, amelyek anyagilag nem buktak meg. Nem feltétlenül szerencsés egyetlen játékból kiindulva messzemenő következtetést levonni, mert esetleg köze sem lesz az igazsághoz. Konzolra nagyságrendekkel több játékot adnak el, mint PC-re, ezen vitázni is kár.
ajánlott olvasnivaló