Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper: Ghost Warrior 2 - a CryEngine 3-t használja

Megjelent az első impozáns kép is a játékból.

2011.05.24. 13:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A minap felbukkant egy kép, mely a City Interactive készülő játékából, a Sniper: Ghost Warrior 2-ből származik.
A felvételen egy tibeti kolostor látható, a Himalájával a háttérben, míg a karakter a szokásos távcsöves puskát szorongatja.
A fejlesztők elárulták, hogy a folytatás új grafikus motort kap, ami nem más, mint a CryEngine 3. Elviekben tehát a látványra nem lehet majd panaszunk, de illik megjegyezni, hogy az első rész kapcsán sem a látvánnyal voltak a gondok, hanem az összecsapott játékmenettel, ami hemzsegett a hibáktól. Ha a fejlesztőknek sikerül ezeket a hibákat kijavítania, és egy a most megjelent képhez méltó grafikát prezentálnia, akkor akár még kellemes csalódás is lehet a folytatás.
Mindenesetre részletes információk egyelőre nem érkeztek a játékról, mindössze annyit tudni, hogy leghamarabb 2012-ben kerülhet a boltok polcaira. ■

Sniper: Ghost Warrior 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper: Ghost Warrior 2

hozzászólások (4)

rootshaper
rootshaper 2011.05.24. 15:17
megint egy jó engine, megint egy szar game? vagy hogy fog ez működni most vajon? :D hiába, pénzért nem lehet játékfejlesztési tehetséget vásárolni.
GeryG
GeryG 2011.05.24. 15:39
Kivételesen egyetértek veled. Bár, hogy mennyire lesz szar, azt nem tudhatjuk, de az első rész is jól nézett ki... a képeken. De ezt írtam i, nem a grafikával volt ott se a baj.
Viszont valami hasonló érzésem volt, mikor az általam eddig nagyon várt Dead Island videót néztem reggel. Valahogy olyan bagatel volt az egész. És még jól se nézett ki mindig. Kb a sziget messziről volt szép...
Royce95
Royce95 2011.05.27. 06:37
Az első rész nem volt rossz, egyszeri végigjátszásra jó volt.
Royce95
Royce95 2011.05.27. 06:37
Az első rész nem volt rossz, egyszeri végigjátszásra jó volt.
ajánlott olvasnivaló