Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tropico 4 csúszás és részletek

Tavaszról nyár végére tolták a stratégia megjelenését.

2011.05.27. 12:24 | GeryG | kategória: Játék

Tavaly nyár végén jelentette be a Kalypso Media, hogy készül a népszerű stratégia, a Tropico negyedik része. Az új epizódot is a Haemimont Games fejleszti és a játékmenet alapvetően a harmadik részben bemutatottra épül majd, természetesen tovább fejlesztve azt.
A készítők igyekeznek minél több újdonságot belezsúfolni a játékba: húsz küldetés vár ránk tíz új térképen, melyeken olyan új épületeket húzhatunk fel, mint az Aqua park, bevásárló központ, vagy épp a Presidente mauzóleuma. Természeti katasztrófák is kerülnek az új játékba, bármikor kitörhet a közeli vulkán, vagy lecsaphat szigetünkre egy hurrikán. Országunk irányításához minisztereket nevezhetünk ki, akik segítenek eligazodnia mindennapi teendők között. Lehetőségünk lesz más országokkal kereskedni, hogy hű követőink semmiben se szenvedjenek hiányt. A Tropico 4 a közönségi médiában is helyet kap, így lesz Facebook és Twitter kliens is. A birodalmunkról készült képeket itt tehetjük majd közzé.
Eredetileg idén tavasszal érkezett volna a játék, de a fejlesztőknek több időre van szüksége, hogy tökéletesítsék alkotásukat, így az új megjelenési dátum 2011 augusztusa, PC-re és Xbox 360-ra egyaránt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tropico 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tropico 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló