Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Castlevania: LoS DLC - jövő héten

Újabb DLC érkezik a játékhoz.

2011.06.03. 10:48 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Ha már a Reverie DLC végére is eljutottatok, mely megjelenését kicsit furcsa események lengték körbe, akkor itt az idő újra előkotorni a Castlevania lemezeket, talán nem is olyan mélyről, ugyanis érkezik a következő tartalom, mely a Resurrection névre hallgat.
Tehár ha már végigvitted a fő küldetés szálat Gabriellel, sikerült közös nevezőre jutni a vámpír Laurával és megnyitni egy kaput egy másik világba, akkor már csak annyi dolgod van hátra, hogy bepattanj ebbe a kapuba és a túloldalon lemészárold a gonosz Forgotten One névre hallgató... gonoszt.
Az már biztos, hogy az új kalandban nagyon sok érdekes részletre lehet számítani, beleértve a történetet és új játékmechanikai megoldásokat is. Erre pedig hivatalosan csak június 8-ig kell várni a PS3 tulajdonosoknak, akik 10 dollárért vásárolhatják meg a kiegészítést, valamint június 7-ig a 360 tulajdonosoknak, akiknek pedig 800 MS pontba fog kerülni a DLC.
Arról egyelőre nincs információnk, hogy a Reverie DLC-hez hasonlóan ezt is csak a teljes játék végigjátszása után lehet-e majd kipróbálni. ■

Castlevania: Lords of Shadow
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Castlevania: Lords of Shadow

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló