Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

Far Cry 3!

Gameplay bemutató az éjjel bejelentett folytatásról.

2011.06.07. 01:05 | szerző: Retee | kategória: E3 2011

A Ubisoft már 2009-ben bejelentette, hogy készül a Far Cry harmadik része, azonban az elmúlt években szinte semmit sem hallottunk a folytatásról. Egészen eddig, mivel a ma esti Ubisoft konferencián a kiadó hirtelen előrántott a zsebéből a harmadik részt, sőt! Egy komplett gameplay bemutatót is tartott, amely alapján már most megkockáztatjuk: a harmadik rész hasonló sikerekre hivatott, mint a nagynevű előd. ■

Far Cry 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 3

hozzászólások (13)

Drukala
Drukala 2011.06.07. 18:36
Voltak nagy pillanatok...lapultam tíz percig egy szikla mögött, várva a konvojt, aztán rakétavetővel kiszedtem a középső kocsit :D Meg a vége is hangulatos lett, főleg a robbantós szál. Nagyon ötletes volt, hogy a játékosnak kellett megtennie azt a bizonyos utolsó dolgot. Pont elrepült előttem egy pillangó amikor megnyomtam a használ gombot. Eszméletlenül ott volt a légkör.

Kell az új rész, na :D
_Sun_
_Sun_ 2011.06.07. 23:05
Végre a megszokott környezet.:-) Úgy nézem ebben lesz igazi dzsungel nem úgy mint a 2-ben. Csak a játékmechanika ne sikerüljön olyan felemásra és akkor rendben lesz.:-)
Royce95
Royce95 2011.06.08. 20:18
Remélem jobb lesz a 2-nél, mert eddig az 1 volt a legjobb, szörnyek is lehetnének benne :D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.06.09. 17:50
tényleg türelem kellett volna ahhoz, hogy bármikor, bárhol dzsippbe pattanva MINDEN úton MINDIG (csak hogy változatos maradhasson a játék!) szembejött 5 kibaszott percenként egy gyökér két fekás gépágyús dzsipp. húú de lenyűgözött.
meg amikor meg akartam mutatni havernak még az elején a játékot, hogy ááá hát ez állat hagyjad már, királyság, lövöldöztem egy gránátvetővel pár kecskére, mire az egyszer csak beragadt, és utána 10 percig azt bámultuk, hogy a faszi ütögette a fegyvert és próbálta működésre bírni.
10.
percig.
elváltani nem lehetett, elhajítani nem lehetett, végig kellett nézni...

mi van, ha ez harc közben történik? (jaaaj peeeersze mer a legrozsdásabb fegyverrel akartad áááá hát peeersze.... kímélj meg. eldobás-elváltás-valami.... nem. minek?)

jah és az utolsó kb 6 küldetés, a VÁLTOZATOSSÁG megkoronázása: mindegyik, ismétlem MINDEGYIK küldetésadóhoz odasétálsz, és az felajánlotta, hogy megölhetsz helyette valaki mást. mindegyik.
oké. és mi alapján döntünk? mert EGYIKET SEM ismertük meg a játék során. EGYIKET. SEM. semmit nem tudsz róluk.
változik a játék vége? nem. oké. akinek ez bejött, az vagy vak, vagy teljesen tapír.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.06.09. 17:51
én egy 20%-ra értékeltem volna, ha tesztet írok róla. annyit ért a grafika. meg a bejárható terület nagysága, de hogy a gyors utazás oda is kellett volna, az biztosúristen.
ajánlott olvasnivaló