25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

The Sims a Facebookon

A legismertebb élet szimulátor ellátogat a legnagyobb közösségi oldalra.

Írta: GeryG

Az Electronic Arts nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint egy játék fejlesztésébe, amit kifejezetten a Facebookra szánnak. A The Sims Social megújult játékmenettel és új lehetőségek sokaságával várja a játékosokat, miközben megtartja a sorozat minden olyan jellemzőjét, ami világsikerré tette azt. A játék nyáron jelenik meg, egyelőre öt nyelven, és egyszerre lesz elérhető minden felhasználó számára. Az EA bejelentette továbbá, hogy készül a The Sims Social mobiltelefonos segédalkalmazása is, mely lehetővé teszi, hogy a számítógépünktől távol is gondját viselhessük simünknek.
"A The Sims Social kitűnő kiegészítője a Facebook platformnak, hiszen kimondottan közösségi felhasználásra fejlesztett alkalmazásként újabb szórakoztató módját kínálja a barátokkal való kapcsolattartásnak." - nyilatkozta Katie Mitic, a Facebook platform és mobil marketing részlegének igazgatója - "Ami közösségi funkciók sokaságával bír offline, azon lehetőségek még gazdagabb tárházát kínálja online! A The Sims Social elhozza a való világ mindennapi mozzanatait a Facebookra, hogy a közösségi hálózat felhasználói is beléphessenek a The Sims játékok különleges világába."

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!