Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prototype 2 - a fertőzés mindenek felett

Jön a folytatás a sandbox játékhoz.

2011.06.09. 13:30 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Radical Interactive nagy sikerű első Prototype játéka után nem nehéz kitalálni, hogy bizony érkezik egy folytatás, ami állításuk szerint szebb lesz, jobb lesz és több lesz, mint elődje. Ahogy azt már megszokhattuk. De lássuk csak, mit is tudunk eddig a játékról:
A történet szerint a fertőzött New York City lesz majd a helyszíne ámokfutásunknak, mely tizennégy hónappal az első rész vége után kezdődik meg. Főhősünket, Alex Mercert egy ex-katona, James Heller üldözte ez idő alatt, akinek célja természetesen Mercer elpusztítása és a fertőzés felszámolása, erre pedig leginkább felesége és gyermeke halála ösztönzi.
A játékban sokkal nagyobb szerepet kap majd a "parkour" közlekedési mód, sokkal gördülékenyebben fog menni a házról házra ugrálás, amiben már az első rész is elég nagyot alakított. Kapunk majd egy úgynevezett bio-bomba képességet, mellyel a gyanútlan áldozatokat megjelölhetjük, majd felrobbanthatjuk, ezzel fertőző ködöt hagyva az áldozat után, mely természetesen rossz hatással van a környezetében élők egészségére.
Nagy meglepetés, hogy a főhős ellensége, James Heller is játszható lesz majd a játékban. Az E3 keretein belül ezt is megmutatták a fejlesztők. James Heller is használni fogja majd azokat a képességeket, melyeket Mercertől már megszokhattunk és természetesen ahogy az ember halad előre a játékban, fejlesztheti azokat és újakat is vehet melléjük.
Fontos szerepet kap majd a történet is, azonban arról még nem tudni, hogy hogyan oldják majd meg a két játszható karakter közt az átmenetet. Gyanítható, hogy valami Call of Duty-s megoldásra lehet számítani, de erre még ne vegyetek mérget! A kulcskarakterek megszállását követően kisebb renderelt animációkat kapunk majd, melyek most már nem csak szépek, de hasznosak is lesznek, új feladatokat hámozhatunk ki belőlük.
Amennyire semleges voltam az első résszel kapcsolatban, annyira keltette fel most ez a rész a figyelmemet, érdemes lesz odafigyelni a fejleményekre, még akár valami jó is kisülhet belőle. ■

Prototype 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prototype 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló