Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Portal 2 - videoklip verseny

A Valve egy játékot hirdetett.

2011.06.16. 16:23 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sokan nem tudjátok valószínűleg, hogy a Valve nem csak saját soundtracket használt fel a Portal 2 játékukhoz, de egy The National számot is magukévá tettek és a soundtrack is tartalmazza természetesen. Ehhez a dalhoz kellene a kreatív játékosoknak egy videoklipet gyártani július 15-ig.
A napokban indult játékra bárki nevezhet, csak annyi a feladat, hogy a The National Exile Vilify számához készítsen egy videót, majd töltse fel azt a YouTube-ra, melyet be kel még taggelni azzal, hogy "PORTAL2NATIONALEXILE". Ezzel már részt is vesztek a versenyen, ahol természetesen a legötletesebb, legkreatívabb versenyző nyer. A főnyeremény pedig azon kívül, hogy a zenekar hivatalos klipjévé válik a videó, még egy dedikált Eastwood gitárt, egy nagy doboz ereklyét a Valve-tól - pólókat, kütyüket, posztereket - valamint speciális Jinx-es pólókat is tartalmazni fog. A Valve azzal bíztatja a lelkes amatőröket, hogy a klip tartalmazhat bármit, ami a Portal 2-t, vagy a zenekart érinti; lehet élő, felvett gameplay, képek a zenekarról, vagy bármi, ami ezek közé a keretek közé befér.
További infóért keressétek fel a hivatalos oldalát a versenynek, ahol a részletes szabályokat és nyereményeket is megtaláljátok. ■

Portal 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Portal 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló