Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Portal 2 - Hydra-specifikus DLC

Azok számára, akik beruháztak a Razer kütyüjére.

2011.06.17. 20:51 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Megérkezett az első Portal 2 DLC, amely nem akármilyen lehetőségekkel toldja meg a játékot. A Razer nemrégiben piacra dobta saját mozgásérzékelős kontrolerét, melyet a Portal 2 szóban forgó DLC-jével kívánnak népszerűbbé tenni. Ezt tíz új pályával akarják véghezvinni, mely nagyban épít a mozgásérzékelős cucc lehetőségeire. A kütyü egyébként leginkább a Wii kontrolerére hasonlít, de a link alatt ti is meggyőződhettek az információ hitelességéről.
A DLC-ben, melyet a Sixense Studios fejlesztett ki nekünk, forgatható portálok és növelhető, valamint zsugorítható tereptárgyak bonyolítják az amúgy sem túl egyszerű helyzetét tesztalanyunknak. Sajnos azonban ahhoz, hogy mindezeket élvezhessük, előbb meg kel vennünk a Hydra kontrolert, mely megközelítőleg 140 dolárba kerül.
Minden tévhit eloszlatása végett kénytelen vagyok még egy rossz hírrel is szolgálni, mégpedig azzal, hogy ez bizony nem az az ingyenes DLC, amit a Valve már beígért a játékosoknak; amely tartalmazni fog ranglétrát és multiplayer challenge roomot is. Mivel a kütyü PC-hez készült, így a DLC is a Prtal 2 PC verziójához került kiadásra. ■

Portal 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Portal 2

hozzászólások (5)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2011.06.18. 02:58
"így a DLC is a Prtal 2 PC verziójához került kiadásra".:-D
De szerintem nagy pénzkidobás az egész.
Berci1
Berci1 2011.06.18. 12:52
Tehát kemény 10 pályáért vegyek egy kontrollert, amit másra nem is lehet használni még?
rootshaper
rootshaper 2011.06.18. 12:54
direkt linkeltem a Hydra oldalát, ott van még vagy 5 másik game, amivel lehet használni. de persze akkor is drága.
Berci1
Berci1 2011.06.18. 13:31
Aki kontrollerrel akar játszani az vesz konzolt. Pc-re akkor is a legjobb az egér+billentyű kombó. Persze biztos akadnak majd akik megveszik.
rootshaper
rootshaper 2011.06.18. 13:41
nekem van box kontrollerem is PC-re, a TPS-eket meg autós gammákat azzal a legjobb nyomatni. nem zárja ki a kettő egymást szerintem. egér és billentyűzet az csak az FPS igazi igénye. jameg az RTS-é, de azt sose játszok :)
ajánlott olvasnivaló